Ellátási és épületüzemeltetési referens a NAV-nál mennyit kap gépészmérnök bsc-vel és 3 év tapasztalattal?
Kis pénz - kis foci.
Kevesebbet tudnak adni sztem, mint gondolod, de az interjúra menj el, mondd el, mennyit gondolsz, ők pedig oldják meg, ha fel akarnak venni (van rá lehetőségük, bár nem könnyű).
Akkor jól mondtam, látod? Van a bértábla, de ahhoz képest van lehetőség eltérni.
Rögös út, de majd megoldják, ha meg akarják.
Kérdező, igen is van olyan üzemeltetéssel foglalkozó hely… saját tapasztalat, ráadásul elég friss 3 hónapos és br. 500 felett kapok, gépész ként… viszont rengeteget kell dolgozni, amit írtál is, hogy Neked hosszú távon nem bejövős, lehet nekem sem lesz az de majd alakul a dolog aztán lesz ami lesz, tapasztalatnak pedig remek, mert linkedinen megugrottak a HR recruiter számok is.
Amit az utolsó írt van benne ráció de azt jegyezd meg, hogy a NAV egy olyan szféra, amiből nehéz később tovább lépni. Volt munkatársam 18 év után váltott onnan, amilyen szigor és rugalmatlanság van, annyira megérett neki a váltás, pláne a covid óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!