Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ellátási és épületüzemeltetési...

Ellátási és épületüzemeltetési referens a NAV-nál mennyit kap gépészmérnök bsc-vel és 3 év tapasztalattal?

Figyelt kérdés
Dolgoztam már közigben egy fél évet, aztán a többit versenyszférában, mint tervező-fejlesztő. De valahogy úgy érzem a versenyszférára jellemző stressz hosszútávon nem nekem való.

2022. jan. 3. 20:51
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát nekem 4 munkahelyem volt versenyszférában és mindegyik helyen ki.szott velem a főnökség. Egyedül közigben voltak normálisak, az volt, amit mondtak, nem hazudtak, stb.
2022. jan. 11. 08:34
 12/29 A kérdező kommentje:

Illetve a covid helyzetben a versenyszférában simán elküldtek egyik napról a másikra, mert "gazdasági okok" vannak.

Közig annyiból jobb, hogy jobban tervezhető és stabil.

2022. jan. 11. 08:36
 13/29 A kérdező kommentje:
Konkrétan a legutóbbi helyemen, ami egy tervező mérnökiroda volt, az álláshirdetés kb 30%-a egy büdös nagy kamu volt. Nem adták meg a leírt dolgokat, és miután szembesítettem a főnököt, hogy ez így hogy mehet, annyi volt a válasz: jaj bocs, elírtuk, itt nincs se bónusz, se cafeteria, se képzések, se semmi.
2022. jan. 11. 08:37
 14/29 A kérdező kommentje:
Ja és örültem ha időben megkaptam a havi fizut, cserébe rengeteget túlórázhattam, és azt fizették ki, pedig még a munkaszerződésben is le volt írva, hogy fizetik. Ergo még simán szerződést is szegtek. Majdnem perre mentem, csak nem érte volna meg anyagilag.
2022. jan. 11. 08:40
 15/29 A kérdező kommentje:
*cserébe rengeteget túlórázhattam, és NEM fizették ki
2022. jan. 11. 08:40
 16/29 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
Mikor szólnak vissza?
2022. jan. 11. 10:33
 17/29 A kérdező kommentje:
Na ez a másik, hogy még tegnapi interjú utánra ígért egy mailt a hr-es, de nem jött még meg. Írtam nekik, hogy még várom.
2022. jan. 11. 10:37
 18/29 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
Az emailben a bérigényedre reagálnak majd?
2022. jan. 11. 11:14
 19/29 A kérdező kommentje:
Adatokat akarnak kérni, hogy pontosan meg legyen a besorolásom, amiből következik a bér, de persze remélem eltérnek tőle.
2022. jan. 11. 11:34
 20/29 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyet éltél meg. Nem tudom, hogy épületgépész volt-e a tervezőiroda de van 1-2 amit messze kerülni kell vagy ha oda is kerülsz akkor pedig tanulni minden áron.

Ahol én vagyok üzemeltetés direkt rákérdztem a covid helyzetre interjún. Azt mondták, hogy 2020-ban nem járt emiatt cafi elküldeni pedig nem küldtek el senkit (vagyis két darab közös megegyezés volt kisebb végkielégítéssel).

Itt sem fizetik a túlórát, de legalább be vagy jelentve és sokat tanulhat az ember.

2022. jan. 11. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!