Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az esztergomi Tyconál milyen...

Az esztergomi Tyconál milyen mérnökként dolgozni?

Figyelt kérdés
Fizetés, juttatások, munkakörülmények stb.

2021. dec. 24. 02:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én villamosmérnökként pályáztam. Egy munkaközvetítő iroda alkalmazottja toboroz a Tyconak, teljesen normális csajszi. A leendő villamos szakági vezető unszimpatikus alak, 2 értelmes mondatot nem tudott összerakni egymás után. A fizetésen felül ha Esztergomban bérelsz lakást 50 eft nettó albérlet támogatás jár, ha bejársz akkor nettó 21ft/km 40km-ig, utána 9ft/km. 13. havi fizetés fix, 14. havi teljesítmény alapján. Napi egyszeri kaja pár 100 ft-ért, ingyenes edzőterem a gyárban.

Nekem nem volt szimpatikus a leendő főnök, továbbá az ajánlatba vicc kategóriás fizetést írtak, így nem fogadtam el.

Egy próbát megér, ha a gépész szakági vezető neked szimpatikus és a fizetés valamint a munka számodra megfelelő, vállalható.

2021. dec. 24. 13:09
 2/2 anonim válasza:

Melyik területen? Az azért nagyon nem mindegy. Az irodában uralkodó hangulatot is meghatározza, hogy ki a főnök :)

Itt dolgozom gépészmérnök végzettséggel már pár éve, úgyhogy tudok mesélni.

A bejárási támogatásos részt a fenti válaszoló már leírta, így én ezt nem taglalnám.

Az ebéd fixen 200 Ft (tehát ez is részben támogatott), 3 féle menü van, illetve egy prémium (lazac, angus marhás hamburger stb. stb. talán 6-700-ért).

Mérnökként alap a korlátlan céges telefon mobilnettel és a laptop.

Ha a környékbeli fizetésekkel tisztában vagy, akkor kiindulásként annyit, hogy a Suzukihoz képest jobban fizet, a Kirchoffhoz képest viszont rosszabbul. Hány év releváns munkatapasztalatod van?

2021. dec. 29. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!