Szeretném megtudakolni ,hogy az esztergomi suzuki 220-240 nettó fizetés mennyire valós?Főleg aki ott dolgozik/ott érdekelne a tapasztalata.Szállás kaja milyen?
Közvetlen suzuki, vagy közvetítő (pl Livita) által jönnél?
A nettó 200-210 kezdő bér reális, túlóra jelenleg nincs.
264000 bruttó a kezdő alapbér + jelenléti (37500) + műszakpótlék + MDS stb.
Így kijön a 200-210 nettó
Túlórázás jelenleg nincs, inkább állásidők vannak, amiket majd később le kell dolgoznunk, ha újra beindul a gazdaság. (Szombati ledolgozás)
Műszakok 6:00-14:50 és 14:55-23:45
Maga a munka, monoton robotmeló.
(Szalag mellett ugye)
Szállást nem tudom, még Livitásként voltam szálláson, most "belsős" vagyok, de már albérletben.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Igen, két műszak, hetente váltakozik.
8 órát megy a szalag, de a szüneteket ledolgoztatják, így jön ki a hosszabb idő. (Összesen 50 perc szünet)
Szállásról nem tudok nyilatkozni, mivel a Suzuki saját szállásán egyáltalán nem voltam, még Livitásként az ő sajátjukban éltem.
Tipikus munkásszálló, több ember egy szobában (2 vagy 3 fő/szoba, nem tudom jelenleg biztosra)
Amíg megszokod, addig nehéz, de ha bírod a monotonitást és a szalag melletti robotmunkát, akkor bele lehet szokni.
Az általad említett gyárakkal nincs tapasztalatom, nem tudom azokhoz hasonlítani.
Hajtás van, pörögni kell, de ki lehet bírni, sőt, ha belejössz, marad pár másodperced két autó között is, pl. inni (Innivaló lehet nálad folyamatosan, illetve ha kifogy, menet közben is hozathatsz, ha azon múlik)
A benti kaja állítólag jó, én már régen nem eszem bent (Lehet íratni "kajapénzt" SZÉP kártyára, benti ebéd helyett), hanem itthonról viszek szendvicset.
Van büfé is, de az drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!