Bitcoin vagy ETH?

Figyelt kérdés
Melyiken érdemes regisztrálni? Lehet valamelyiken pénzt is szerezni?

2021. febr. 9. 08:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A saját otthoni hardvereddel nem fogja megérni. Ha van ingyen áramod meg 10 videókártyád, akkor talán.
2021. febr. 9. 08:47
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát pl ha vettél legutóbbi bezuhanáskor 30 ezer körüli árfolyamon btc-t, akkor a mostani elon muskos felvásárlás után másfélszeresét éri (45 ezer + az árfolyam)

És ez csak egy hét alatt...

[link]

Nem lehet tudni, hogy meddig tart a menetelés, nem lehet tudni, hogy ez csak egy lufi, vagy van még feljebb. Főleg az a nagy kérdés, hogy mi lesz akkor, ha vége a korona válságnak. Hogyan próbálják befektetni azok az emberek a pénzt, akik jelenleg most a kriptovalutákba menekítették a vagyonukat. Egyre több dolgot lehet már ugyan megvásárolni kriptovalutával is, de pl ha nyitnál egy üzletet, akkor... elég esélytelen. Ki kell venni a pénzt hagyományos valutába. És ha sokan döntenek így egyszerre, akkor bezuhan az árfolyam.

Szóval ugyanolyan, mint bármelyik tőzsde. Kockázatos. Nagyot lehet nyerni, és nagyot lehet bukni is...

2021. febr. 9. 08:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy tényleg.. a kategória miatt a bányászat érdekel gondolom. Az ethereum inkább. Milyen gpu-d van?
2021. febr. 9. 08:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Én eddig úgy tudtam hogy lehet játszani játékokon és kapok pénzt.
2021. febr. 9. 08:53
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
Most már kár beszállni! a 2010-es évek elején, amikor még ingyen osztották egyes oldalakon regisztrációért, vagy játékért, vagy lehetett nyerni. Nekünk így lett ammo néhány coinunk. Aztán eltradeltük 2018-ban elég nagy ráfizetéssel, de így is megérte, mármint 20%-ot adtunk a trader-nek, de legalább készpénz lett belőle. Ma már nem éri meg beszállni, ahogy írtam is, minden hülye ezzel akar foglalkozni, de 3-4 milliós befektetés nélkül esélyed sincs (10-15 videókártya, áramköltség, el kell rejteni, mert adócsalásnak minősül, vagyis a NAV vadássza a farmokat).
2021. febr. 9. 08:56
 6/14 anonim ***** válasza:

"Én eddig úgy tudtam hogy lehet játszani játékokon és kapok pénzt."

Kérdező te itt valami nagyon nagyon összekeversz. :D

2021. febr. 9. 08:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Kamu oldalaknak ne dőlj be, nincs olyan, h elindítasz egy cs:got pl és csak úgy kapsz pénzt a semmire - tesztelők és streamerek kivétel - :D
2021. febr. 9. 09:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen összekevertem a paypalal :D
2021. febr. 9. 09:18
 9/14 A kérdező kommentje:
A paypal játékokkal tényleg lehet szerezni pénzt?
2021. febr. 9. 09:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Ahol oldalak azt ígérik hogy azért mert te játszol fizetnek neked paypall-ra, az kb mind átverés.

Max úgy ha te mittudomén felcsapsz streamernek, és a nézőid küldenek támogatást paypall-ra. Úgy lehet.

2021. febr. 9. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!