Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem tudnak a magyar...

Miért nem tudnak a magyar fizetések emelkedni?

Figyelt kérdés

Ha az átlagot nézzük akkor még mindig nettó 250 ezer Ft az átlagfizetés ami nem túl sok. Minden évben emelkednek az árak, az üzemanyag a lakásárak és ezzel együtt viszont a fizetések nem nagyon emelkednek.

Lassan nyugati árak vannak de kint egy takarito megkeres 400 ezret addig itthon 400 ezerért már igen magasak az elvárások.

Egyszóval az ember dolgozik a semmiért.

Vagy vállalkozó itthon az ember és szerencseje is van akkor kereshet jól. De a legtöbb vállalkozáshoz pénz kell nem is kevés.

Nemrégen csináltam webshopot és szinte nem vásároltak az emberek rajta nekem meg ez 600 ezer forintom bánta.

Sok webshop van és nagy a konkurens.

Alkalmazottként még ha megszakad az ember akkor is a többség nem keres jól.

2021. dec. 14. 21:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A dropshipping ma már halott ötlet. Mindenki tud ebayről, aliról meg wishről rendelni. Az egyetlen ok, amiért többet fizetnének az emberek ugyanezért a cuccért, ha megkapnák 1-2 napon belül, de ehhez ugye raktár kéne. Ha ő is meg tudja rendelni 1 hónapos szállítással, minek fizessen neked 2x annyit ugyanezért?
2021. dec. 15. 11:28
 12/25 A kérdező kommentje:
11es: Nálam nem kinai dropshiping volt. És nem magyaroknak árulok. És nem a szállítással van baj hanem azért nem vesznek tőlem mert nagy a konkurencia. Más is árulja ugyanazokat a termékeket ugyanazon az áron. Csak neki jobb a marketingje esetleg.
2021. dec. 15. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, a marketing elég nagy csodaszer, ha jól csinálod, de gondolom arra is sajnáltál pénzt adni. Akkor meg esély sincs egy telített piacon.
2021. dec. 15. 13:24
 14/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem fizetnek olyan keveset.

Én 500.000 Ft nettót keresek mérnökként. Az a gyanúm, hogy még így is keveset mondtam, mert kollégáim még többet kértek.

2021. dec. 15. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Minst mondtam én semmire se költöttem és úgy 22% a HASZON.

Pontozzatok le csak irigyeim.

2021. dec. 16. 05:34
 16/25 anonim ***** válasza:
15: jó. A férjem se költött marketingre, mert marketinges vagyok :D Írjam le 16x én is, hogy milyen ügyesek voltunk, hogy nem költött ilyenekre, és mégis megy? Nyilván neked is van némi rálátásod erre a témára (akár megtanultad autodidakta módon, nem tudom), és megoldottad magadnak. Nagyon ügyes vagy, jár a keksz.
2021. dec. 16. 09:07
 17/25 anonim ***** válasza:
Jelenleg 370et közelíti ismét az Euró. Ekkora Ft gyengülés esetén èrdemes vègiggondolnia mindenkinek, hogy mennyit is nőtt a bére.
2021. dec. 16. 09:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Jó akkor úgy írom marketinget se használtam.
2021. dec. 16. 12:26
 19/25 anonim ***** válasza:
18: mikor utoljára ilyet hallottam valakitől, kiderült, hogy nem tudta, hogy amit csinál, az is marketing. Ha semmilyen, de tényleg semmilyen marketingeszközt nem használsz, akkor rajtad kívül csak az tudja, hogy van egy webshopod, akinek személyesen mondod el. Konkrétan a Google sem talál meg, és nem hall rólad az égvilágon senki, akkor sem, ha istenkirály a terméked.
2021. dec. 16. 12:31
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Na ez az a titok amit nem fogok elmondani. :D
2021. dec. 16. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!