Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen magyar oldalakon lehet...

Milyen magyar oldalakon lehet fizetésekről/cégekről tájékozódni (Glassdoor magyar alternatíva)?

Figyelt kérdés

Külföldről költözök haza nemsoká, és úgy vettem eddig észre, hogy a Glassdoor sokkal kevésbé használt Magyarországon mint külföldön. Kevesebb cég van rajta, nem túl up-to-date értékelések, fizetésekről meg kb használhatatlan az információ.

Vannak magyar alternatívák erre, vagy egyszerűen ennyire nehéz ebben az országban viszonyítási alapot kapni a fizetésekről? Munkakereséshez nem lenne rossz.

2021. dec. 2. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs magyar alternativa.

"vagy egyszerűen ennyire nehéz ebben az országban viszonyítási alapot kapni a fizetésekről"

Nem nehez, csak sokat kell interjuzni, recruiterekkel beszelni.

2021. dec. 2. 13:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát nekem az mindenféleképpen nehezebbnek számít annál, hogy pár perc alatt felütök egy oldalt és elolvasom az információt ami érdekel. :D

Mindenesetre köszi a választ!

2021. dec. 2. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ott van a Hays salary guide vagy a fizetesek.hu

És ha IT-ban mozogsz, akkor nofluffjobs, ahol minden pozihoz ki van írva a bérsáv

2021. dec. 2. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen oldal, a glassdooron el lehet csípni 1-1 értékes kommentet, de tű a szénakazalban.

Fizetésre a hays salary Guide korrekt alsóbb szinteken, fölsőbb szinteken néha fölé, néha alá lő a tapasztalataim alapján, nyilván a kategória sajátosságai miatt.

A munkahelyeink.hu próbálkozott, de nekem nagyon negatív tapasztalatom van róla, semmi negatívat nem írtam egy korábbi helyemről, a pozitívumokat is leírtam, csak 3-asra értékeltem, és már nem engedték kitenni, nesze neked objektív tájékoztatás...

2021. dec. 2. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Illetve vannak fent pénzügyi beszámolók itt:

[link]

Itt megtalálhatóak a létszámadatok és bérköltségek is. Lebontva szellemi és fizikai munkavállalókra. Ebből tudsz nézni egy átlagot az adott cégre vonatkozóan.

2021. dec. 3. 06:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Vicc az összes. Ma néztem, hogy a bluebird (IT pozik) és a Hays salary guideja konkrétan 40% eltérést mutat.

Ennyi erővel én is kiadhatnék ilyen viccfüzeteket.

Rengeteg interjú, sok más esély sajnos nincs.

2021. dec. 3. 13:58
 7/11 anonim ***** válasza:
A Grafton is keszitett egy bertablat, a muszaki teruleteken kozelebb all a valosaghoz, mint a Hays.
2021. dec. 3. 14:09
 8/11 anonim ***** válasza:
#7: Ja, de csak cégvezetőknek elérhető. Nem hiszem, hogy csak úgy elküldik ha random email címet írsz be.
2021. dec. 3. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Mivel reszt vettem anno a felmeresben, nekem elkuldtek.
2021. dec. 3. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Melyik kategóriában? Az IT érdekelne.
2021. dec. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!