Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek a magyar SSC-k...

Szerintetek a magyar SSC-k (NÜSZ, MÁV-SZK) jobbak, mint a multik SSC-i (Exxon, BP,BT, stb)? Miben tér el egy magyar és egy multis ssc? Fizetések?

Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem jobbak
2020. aug. 1. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Sokkal alacsonyabbak a magyar SSCknél a fizetések. Én 450brt kaptam volna a Molnál ugyanabban a poziban, amiben az egyik külföldi SSCben 600at.
2020. aug. 1. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:

A Molról vegyes dolgokat hallottam. Ha olyan pozit fogsz meg jobban fizet mint a többi SSC és laza a munkavégzés. A probléma hogy elképesztően politizált.

A MÁV ssc tökéletesen hozza azt a színvonalat amit a közlekedésben képvisel. Múltszázadban ragadt, lassú és pazarló.

Zsozsó, hangulat általában jobb a multiknál szintúgy a lehetőségek. Esetleg ha külföld a cél akkor nem kell magyaráznod a tapasztalataidat.

2020. aug. 1. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Uh, az attitűd ezeknél nagyon magyaros, földhözragadt. Ha régebbi a cég, egyenesen meg van rekedve a 80-as, 90-es években gondolkodásilag. Politika, árokharcok az osztályok között, nulla megalkuvás, együttműködés, ez átalában rohadt sok stresszel jár. Fizuk változók, ha épp bővülés van és kell az ember, ki lehet fogni jól fizető melót, de hosszú távon nem fogja a piacot követni.

Menj inkább a külföldi multihoz, többet érsz vele.

2020. aug. 1. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!