Babebácsi kérdése:
2021-ben mennyi egy postás nettó fizetése egy hónapra? Mit kell elvégezni hogy postás legyek 8 általánost vagy egy érettségi kell vagy szak diploma? Milyen kihordóként dolgozni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 16:33
2/10 A kérdező kommentje:
Éretségi kell hozzá vagy 8 iskola is elég?
2021. szept. 26. 16:45
3/10 anonim válasza:
Erettsegi nelkul kb sehol nem kapsz manapsag munkat
4/10 anonim válasza:
postára szerintem nem kell érettségi, lasszóval is nehéz embert fogni oda. 180 körül van a nettó, plusz attól függ milyen környéken vagy és mennyire szeretnek a jatt összege.
5/10 anonim válasza:
A kézbesítő postás álláshoz nem kell érettségi.
6/10 anonim válasza:
Jobban keres a postás, mint a meszerdiplomás tanár (nettó 145) ??? 😱😱😱😱😱
8/10 anonim válasza:
Nem tudom egyesek melyik bolygón élnek. Én 8 általanossal, 23 évesen keresek nettó 320 ezret, vidéken. Voltak kapcsolatok, akik betoltak a jó helyre. Iskolát messziről kerültem.
9/10 anonim válasza:
És ezt még reklámozod is utolsó? Szégyellhetnéd magad. Tudod mások ezért az összegért hosszú éveket dolgoznak. De van olyan is aki sosem éri el ezt az összeget. Csak hát a protekció ugye... Ezért tart itt ez az ország ahol. A tudás nincs megbecsülve. Csak az számít hogy sógor, koma vagy jóbarát vagy-e, más nemnagyon. Ha jó kapcsolataid vannak, lehetsz akár egy semmirevaló tehetségtelen alak is, akkor is lesz jó munkád. Elkeserítő...
10/10 anonim válasza:
Ez nem igaz kilences, jó magam is 350-400 ezer forintot keresek/hó, a legrosszabb szakmunkásba jártam a környéken, iskolába szinte be se jártam, volt hogy évet kellett ismételjek ez miatt kb szartam az életre még is ember lett belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!