Vannak itt olyanok, akik nem végezték el az egyetemet akármilyen ok miatt és érettségivel nyelvvizsgával munkát kerestek, illetve találtak? Ilyen emberek válaszát várom.
Diploma nem kotelezo a munkahoz (bar sokat segit), az viszont nem art, ha az ember ert is valamihez.
Tudas nelkul marad a gyar/eladoi, hasonlo ketkezi munkak.
"nem várok azonnal magas fizetést 180ért is dolgozok ha kell."
Akkor már most szállj le a magas lóról. :D Több gyárban is dolgoztam, 8 órában, egy műszakban. 140 ezer forint.
Dolgoztam irodában is. 140 ezer forint. De elmentem, végzettség nélkül. És nem mondtam volna soha olyat, hogy HA KELL, akkor 180-ért... :D
Nyilván vannak jobb területei Mo.-nak, ahol megkeresheted a 200-at azonnal, de általában nem a beülök melegedni típusú munkák ezek. :)
@7 Azért az SSC manapság már nem éppen egy ismeretlen fogalom, elég felesleges ironizálni.
@Kérdező Nagyon nem mindegy, hogy mit hagytál félbe, meg hogy milyen nyelveken beszélsz és milyen szinten. Minimálbér és nettó 500k között simán ingadozhat az első munkahelyeden a fizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!