Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt olyanok, akik nem...

Vannak itt olyanok, akik nem végezték el az egyetemet akármilyen ok miatt és érettségivel nyelvvizsgával munkát kerestek, illetve találtak? Ilyen emberek válaszát várom.

Figyelt kérdés
Ugyanis szerintem én is ebben a cipőben járok, dolgozni szeretek, nem várok azonnal magas fizetést 180ért is dolgozok ha kell.

2021. szept. 12. 17:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
A wow-ból ki lehet találni hogy elajulnak ettől a fizutol. Versenyszfera..
2021. szept. 12. 23:13
 22/29 anonim ***** válasza:
52%
Szerencsére soha nem kellett diploma vagy erős nyelvtudás nélkül munkát keressek. Gyakornokként kezdtem egyetem alatt, de ott már elvárt volt, hogy erős angolom legyen, mikor átvettek főállásba màr a németem is jó volt, illetve volt egy közgazdász alapképzésem :). Itt nálunk diploma, erős angol minium vagy tapasztalat nélkül esélytelen vagy.
2021. szept. 12. 23:43
 23/29 anonim ***** válasza:
Nincs diplomám, de folyamatban van. Így ér?
2021. szept. 13. 08:23
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nyelvvizsgam sincs mégis 500 ezer nettót keresek
2021. szept. 13. 10:52
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
Senkit se érdekel a nyelvvizsga, csak a nyelvtudás. Nyelvtudás nélkül nem kell a mese, irodában nem keresel 500 nettót :).
2021. szept. 13. 11:11
 26/29 anonim ***** válasza:
15%
Ki mondta, hogy irodában dolgozik? Érettségivel gyárban megkeresem én is a nettó 500 ezret. Igaz kell hozzá 2x12 óra túlóra így összesen havi 184 óra munka, de valamit valamiért. 184 órát lenyomni azért nem semmi.
2021. szept. 13. 12:56
 27/29 anonim válasza:
100%
Én OKJés tanfolyamot végeztem el így diploma nélkül foglalkozok azzal, amivel szeretek, havi 300ért.
2021. szept. 13. 16:38
 28/29 anonim ***** válasza:
Marketinges mellette masszőr vagyok úgy 500 nettó. Irodában tényleg nem kapsz ennyit.
2021. szept. 13. 17:20
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én otthagytam a főiskolát személyes okokból, szállodában kezdtem el recepciósként dolgozni.

Érettségi és aktív angol nyelvtudás kellett (felsőfokú nyelvvizsgám is van, de soha nem kérték el a papírt)

Évekig dolgoztam szállodában, a recepció után szobafoglaláson is. Nagyon szerettem, de elégedetlen voltam a fizetéssel.

Elkezdtem keresgélni és multi céghez kerültem. Nyelvtudást és ügyfélszolgálati tapasztalatot, számítógépes ismereteket kértek. A szállodás tapasztalatot elfogadták, 500 bruttót keresek (Budapesten).

A munkára betanítottak, irodai munka, teljesen tanulható. A diploma hiánya sose került szóba.

Sok sikert!

2021. szept. 15. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!