Vannak itt olyanok, akik nem végezték el az egyetemet akármilyen ok miatt és érettségivel nyelvvizsgával munkát kerestek, illetve találtak? Ilyen emberek válaszát várom.
Figyelt kérdés
Ugyanis szerintem én is ebben a cipőben járok, dolgozni szeretek, nem várok azonnal magas fizetést 180ért is dolgozok ha kell.2021. szept. 12. 17:51
21/29 anonim válasza:
A wow-ból ki lehet találni hogy elajulnak ettől a fizutol. Versenyszfera..
22/29 anonim válasza:
Szerencsére soha nem kellett diploma vagy erős nyelvtudás nélkül munkát keressek. Gyakornokként kezdtem egyetem alatt, de ott már elvárt volt, hogy erős angolom legyen, mikor átvettek főállásba màr a németem is jó volt, illetve volt egy közgazdász alapképzésem :). Itt nálunk diploma, erős angol minium vagy tapasztalat nélkül esélytelen vagy.
23/29 anonim válasza:
Nincs diplomám, de folyamatban van. Így ér?
24/29 anonim válasza:
Nekem nyelvvizsgam sincs mégis 500 ezer nettót keresek
25/29 anonim válasza:
Senkit se érdekel a nyelvvizsga, csak a nyelvtudás. Nyelvtudás nélkül nem kell a mese, irodában nem keresel 500 nettót :).
26/29 anonim válasza:
Ki mondta, hogy irodában dolgozik? Érettségivel gyárban megkeresem én is a nettó 500 ezret. Igaz kell hozzá 2x12 óra túlóra így összesen havi 184 óra munka, de valamit valamiért. 184 órát lenyomni azért nem semmi.
27/29 anonim válasza:
Én OKJés tanfolyamot végeztem el így diploma nélkül foglalkozok azzal, amivel szeretek, havi 300ért.
28/29 anonim válasza:
Marketinges mellette masszőr vagyok úgy 500 nettó. Irodában tényleg nem kapsz ennyit.
29/29 anonim válasza:
Szia! Én otthagytam a főiskolát személyes okokból, szállodában kezdtem el recepciósként dolgozni.
Érettségi és aktív angol nyelvtudás kellett (felsőfokú nyelvvizsgám is van, de soha nem kérték el a papírt)
Évekig dolgoztam szállodában, a recepció után szobafoglaláson is. Nagyon szerettem, de elégedetlen voltam a fizetéssel.
Elkezdtem keresgélni és multi céghez kerültem. Nyelvtudást és ügyfélszolgálati tapasztalatot, számítógépes ismereteket kértek. A szállodás tapasztalatot elfogadták, 500 bruttót keresek (Budapesten).
A munkára betanítottak, irodai munka, teljesen tanulható. A diploma hiánya sose került szóba.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!