Vannak itt olyanok, akik nem végezték el az egyetemet akármilyen ok miatt és érettségivel nyelvvizsgával munkát kerestek, illetve találtak? Ilyen emberek válaszát várom.
Figyelt kérdés
Ugyanis szerintem én is ebben a cipőben járok, dolgozni szeretek, nem várok azonnal magas fizetést 180ért is dolgozok ha kell.2021. szept. 12. 17:51
11/29 anonim válasza:
Elkezdtem az egyetemet, 3 hónap után abbahagytam :D
Találtam munkát egy nagyobb magyar cégnél, elöször vevöszolgálatosként, majd adminisztrátor lettem. Most ott tartok hogy engem szeretnének kinevezni telephelyvezető helyettesnek, majd telephelyvezetőnek ha a mostani elmegy. 5 éve vagyok a cégnél. 250 000 ft-ot keresek. 25 éves vagyok.
12/29 anonim válasza:
6# àltal felvàzolt ívre látok példákat én is. Amit ajánlok, ha màr nem fejezed be az egyetemet, hogy angolod hozd fel c1 szintre és nézz mellé mèg egy nyelvet, ami tanulnál szívesen (preferáltan valami skandináv nyelv vagy spanyol vagy német). Ha legalàbb az angolt megugrod, akkor egy kellemes karrierívet tudsz csinàlni egy ssc-ben.
13/29 anonim válasza:
Érdemes elgondolkozni külföldi munkavállaláson is nyelvtudás miatt.
14/29 anonim válasza:
Látszik mennyire nincsenek egyesek tisztában a dolgokkal. Sima irodai munkára br 300 nyelv nélkül felvesznek palyakezdoket is. Más kérdés hogy van elvart túlóra. Nyelvtudassal ami használható fix hogy nem mennek el havi nettó 200 - ért.
15/29 anonim válasza:
Sok helyre keresnek fiatalokat, pályakezdőket mert őket tudják terhelni, túlóraztatni, nincs család ugyebár, rugalmasabbak és nincs magas fizetési igényük.
16/29 anonim válasza:
Hova vesznek fel nyelvet nem beszélő, nem diplomás fiatalt irodai munkára 300 bruttóért? WOW.
17/29 anonim válasza:
@16 Budapesten ennyiért versenyszférában már csak a legrosszabb helyeken foglalkoztatnak, de nyilván az élet is jelentősen drágább.
18/29 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes, hogy országon belül milyen eltérések vannak, valaki azt mondja havi 140, valaki azt hogy már 200 alatt nem foglalkoztatnak, köszönöm a sok választ, én egyébként eger/gyöngyös vagy környékén akarok elhelyezkedni, ugyanis ezekhez közel(kb 30km távolságban) van olcsó lakhatásom.
2021. szept. 12. 22:44
19/29 anonim válasza:
16-os:szerintem érdemes korulnezni az allaspiacon. Ingyen tippet nem adok. :)
20/29 anonim válasza:
17-es sajnos jól látod az kb a "legalja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!