Most költöztem el otthonról albérletbe 150 ezer forintos fizetésből nehezen fogom tudni fenntartani, hová menjek dolgozni sima érettségivel ahol legalább 250 ezret megkeresek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 18:23
2/13 anonim válasza:
álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy az így működik.
3/13 anonim válasza:
Na de most Pest vagy vidék? Pesten szerintem simán találsz olyan állást, vidéken multiknál, vagy olyan szakképzetséggel, amellyel ezt megfizetik.
4/13 A kérdező kommentje:
Vidék
2021. szept. 18. 18:50
5/13 anonim válasza:
Akkor én úgy gondolom, hogy multi vagy gyár, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy melyik gyár. Minél nagyobb név, annál több lehet a fizetés.
6/13 anonim válasza:
Érettségivel nem sok helyen fognak 250-nettót adni....főleg nem vidéken. MAX tényleg valami gyárban, de ott 3 műszakban úgy ki fognak facsarni, hogy lehet azt kívánod tanultál volna valami élhetőbb szakmát inkább.
7/13 A kérdező kommentje:
Pénzügyi és számviteli ügyintéző leszek
2021. szept. 18. 20:12
8/13 anonim válasza:
#6 nem feltétlenül, én megkerestem annyit egy állami szervnél érettségivel, de sajnos pont most építenek le :(
9/13 rozsanagy111 válasza:
Elég optimista vagy érettségivel 250-et? Nettóban? Hol élsz te? Max több műszakos, vasárnapi potlék stb-vel
10/13 anonim válasza:
200-at megkereshetsz kényelmes munkával is, de ehhez jó helyet kell találni (tapasztalat) + emellett kell vállalnod valami mellékállást amiből fixen összejön az 50 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!