Egy sima üres érettségivel gyárba menjek vagy kereskedelembe dolgozni?
Egészségügy: betegszállító,
MÁV - jegykezelő - ehhez is kell betanítás
vagy a gyár.
Én a kereskedelmet nem választanám.
Kedves Kérdező!
Mi az, hogy egy sima üres érettségi??
Tudod hány ember örülne, ha lenne nekik, mert nélküle nagyon nehéz már munkát találni. Persze ez sem teljesen igaz, számtalan olyan munka van, ahová anélkül is felvesznek, és ha van hozzájuk affinitásod, akkor jól is jarhatsz. Pl.vendéglátás, és nem feltétlen kell ezalatt egy gyorséttermet érteni.
Kereskedelmet csak akkor javaslom,ha érdekel és el tudnád benne képzelni magad, de béren felüli juttatás pl jatt, sajnos nincs. A fizu meg nem igazán sok, és mivel új leszel, valószínűleg hosszú időn át fogod megnyerni a koszos munkát.. Élelmiszert semmiképp se válassz, egyéb más területeit viszont nyugodtan (decathlon, elektronika Stb)
Szerintem legyél egy kicsit pozitívabb, hogy megszerezted az érettségit, ha okosan csinálod nyert ügyed lehet vele a mai világban, hiszen egyre több helyen alapfeltétel. Később tovább is tanulhatsz, ha megtetszik valami.
Gyárba semmiképp se menj, miután betanulós munkára mennél, arra pedig ott a sok suli nélküli.
Aki azt írta betegszállító, hát khmm... Biztos vagyok benne, hogy az illetőnek nincs tapasztalata. Nem kis gyomor és fizikai jelenlét kell hozzá, rengeteget dolgozol, keveset keresel...
Nyilván te döntesz, de ne csinálj bizasagot, rengeteg jó hely akad sima üres érettségivel is 😊😊😊
Én most vendéglátásban dolgozom, de nagyon szeretem és nincs érettségim ( folyamatban van ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!