Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy sima üres érettségivel...

Egy sima üres érettségivel gyárba menjek vagy kereskedelembe dolgozni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 08:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahova felvesznek.
2021. júl. 10. 08:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz mindenhova, vsz nem te fogsz válogatni
2021. júl. 10. 09:30
 3/15 A kérdező kommentje:
De igen én fogok
2021. júl. 10. 09:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Inkább gyár, talán ott több a távlati lehetőség.
2021. júl. 10. 09:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Milyen lehetőségek?
2021. júl. 10. 10:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Elmész olyan helyre ahol képeznek. Csak egy példa. Mondjuk mávnàl szokott olyan lenni hogy oda mész egy érettségivel aztán fizetnek neked egy képzést hogy szakember légy. Akár kalauz vagy amire épp van lehetőség. Aztán cserébe x ideig neki dolgozol és legalább van munkád meg ingyen képzés. Más cégek is csinálnak ilyet. Ha nem akarsz kuli munkát esetleg próbálj ki ilyen lehetőségeket.
2021. júl. 10. 12:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Majdnem mindegy, szerintem spórolj legalább egy minimális összeget havonta(akár 20.000 ft is megteszi) aztán 1-2-3 év múlva meglátod , hogy állsz idegileg meg anyagilag...
2021. júl. 10. 16:16
 8/15 anonim ***** válasza:

Egészségügy: betegszállító,

MÁV - jegykezelő - ehhez is kell betanítás

vagy a gyár.

Én a kereskedelmet nem választanám.

2021. júl. 11. 11:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2021. júl. 11. 12:07
 10/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Mi az, hogy egy sima üres érettségi??

Tudod hány ember örülne, ha lenne nekik, mert nélküle nagyon nehéz már munkát találni. Persze ez sem teljesen igaz, számtalan olyan munka van, ahová anélkül is felvesznek, és ha van hozzájuk affinitásod, akkor jól is jarhatsz. Pl.vendéglátás, és nem feltétlen kell ezalatt egy gyorséttermet érteni.

Kereskedelmet csak akkor javaslom,ha érdekel és el tudnád benne képzelni magad, de béren felüli juttatás pl jatt, sajnos nincs. A fizu meg nem igazán sok, és mivel új leszel, valószínűleg hosszú időn át fogod megnyerni a koszos munkát.. Élelmiszert semmiképp se válassz, egyéb más területeit viszont nyugodtan (decathlon, elektronika Stb)

Szerintem legyél egy kicsit pozitívabb, hogy megszerezted az érettségit, ha okosan csinálod nyert ügyed lehet vele a mai világban, hiszen egyre több helyen alapfeltétel. Később tovább is tanulhatsz, ha megtetszik valami.

Gyárba semmiképp se menj, miután betanulós munkára mennél, arra pedig ott a sok suli nélküli.

Aki azt írta betegszállító, hát khmm... Biztos vagyok benne, hogy az illetőnek nincs tapasztalata. Nem kis gyomor és fizikai jelenlét kell hozzá, rengeteget dolgozol, keveset keresel...

Nyilván te döntesz, de ne csinálj bizasagot, rengeteg jó hely akad sima üres érettségivel is 😊😊😊

Én most vendéglátásban dolgozom, de nagyon szeretem és nincs érettségim ( folyamatban van ).

2021. júl. 19. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!