Melyik a "rosszabb" gyár vagy kereskedelem? Sajnos sima érettségivel jelenleg nincs más lehetőség
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 15:47
1/17 A kérdező kommentje:
Mielőtt jönnének a beszólások,nem tart el senki sem és tanulok is de csak jövőre végzek
2021. jún. 23. 15:48
2/17 anonim válasza:
Nehéz választani. Gyárban több műszakban jobban lehet keresni, de teljesen leépülsz értelmileg is meg sok helyen fizikailag. Kereskedelemben meg mindig megy a mutyi pár órára jelentenek be zsebbe fizetnek amikor épp fizetnek. Nagy multiknál kicsit jobb a helyzet, de oda egy érettségi nem biztos hogy elég.
3/17 A kérdező kommentje:
Sparba felvennének
2021. jún. 23. 16:05
4/17 anonim válasza:
Csak a Spar a legrosszabb. Egy Aldi, Lidl sokkal jobban fizet.
5/17 anonim válasza:
Nem lehet válaszolni rá.
Eltérő a terhelés, a kihívások, és van aki az egyiket bírja jobban, van aki a másikat, van akit halálra idegesítenek az ügyfelek, ő simán jobban megtalálja a számítását a gyárban, más meg inkább üzletbe megy.
6/17 anonim válasza:
Nekem a kereskedelem rosszabb, de ez nagyon személyiség függő dolog, mert kinek mi. Én egy olyan gyárban dolgozom ami 8 órás 2 műszakos de. du. váltakozásban, pénzben nem rossz, nekem ez jobban bejön, mint a kereskedelem. A kereskedelemben sok a nő, ráadásul a vezetőség nagy része frusztrált p...a. Ott is kihajthatják a beled, a kasszában ha hiányod van levonják a fizetésedből. Persze biztos vannak ott is jobb helyek ki kell fogni, mint a gyárt is. nekem sikerült úgy érzem kifogni egy jó gyárt, mert nem vagyok kimerítve és nem 3 műszakos ami emberkínzás kb. Ki kell próbálnod magad. ez olyan, hogy valaki meg visszavágyik a hotelbe takarítani, míg én meg azt nem csinálnám semmi pénzért, hiába fizetik jól, ott tényleg megszakadsz. :) Sok sikert!
7/17 A kérdező kommentje:
Az nem baj hogy nők vannak 😄
2021. jún. 23. 16:33
8/17 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Gyár fizikailag biztosan kimerítőbb, de valószínűleg műszakos munkarend van, és általában a fizetés is valamivel magasabb. Én személy szerint antiszoc vagyok, inkább szívnék a sor mellett éjszakásban minthogy a pénztárban napi egymillió emberrel találkozzak.
9/17 anonim válasza:
Szüleim kereskedelemben dolgoznak, hivtak is, hogy menjek nekik besegiteni, ha szeretnék, nincs az a pénz... Inkább a gyár... Szüleim közül apum dolgozott gyárban, ő inkább kinlódik a vendégekkel, mint hogy vissza menjen, anyum fiatal kora óta kereskedelemben dolgozik én nem birnám idegekkel az fix.
Szóval összevetve annyit tudok, mint az elöttem szólók is, hogy egyén függő.
10/17 A kérdező kommentje:
Amúgy gyárba dolgozok,de itt nagyon lazaság van két műszakos,8 óra csak nagyon kevés a pénz(140-150)
2021. jún. 23. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!