Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy sima üres érettségivel...

Egy sima üres érettségivel gyárba menjek vagy kereskedelembe dolgozni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es akkor végülis hová menjen? Mert azt nem írtad. :D Egyébként az érettségi önmagában semmit sem ér, ez a realitás.
2021. júl. 19. 08:01
 12/15 anonim válasza:

Utolsó,

Nekem a diakmunkák sokat segítettek, számtalan helyre nyertem belátást, ill. szakmai gyakorlatot, amit később be tudtam építeni az önéletrajzomba is. Megmondani nem lehet ennyiből milyen munkát válasszon, de javasolni miben érdemes gondolkodni inkább.

Neki kell tudni, hol tudna elképzelni magát, vagy helyt állni. Szóval a döntés az övé.

Esetleg kisebb üzletekbe, vállalkozásokba, vagy adminisztratív munkakörbe lenne még esélye.

Ha pedig egészségügy, akkor betegirányítóba tudnák felvenni, esetleg textil ha érdekli, ott a kollegákon kívül nem találkozik senkivel. Ha szeretné magát megpróbálni kereskedelemben ; aldi, lidl ( élelmiszeren belül még istenes, ha bírja a pörgést ), háda, h&m, c&a, ccc, decathlon, stb.

De van felvétel pékségbe, cukiba, nagyon sok helyre.

2021. júl. 21. 10:22
 13/15 anonim válasza:
Kérdésére válaszolva pedig gyárba semmiképp!
2021. júl. 21. 10:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó de ez a helytől, településtől is függ. Vannak olyan környékek az országban, ahol a hirdetett munkák 95%-a gyári meló. Ott nem lehet úgy válogatni.
2021. júl. 21. 11:03
 15/15 anonim válasza:
Persze, valahol ez is érthető, de azért csak van egy vonzáskörzet, ameddig vállalható még a bejárás, a jobb munka fényében.
2021. júl. 23. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!