Mekkora szégyen már ez hogy ilyen kevés az emberek fizetése?
Sok dolgozó ember csak nyomorog. Mindig azt mondják hogy aki normálisan megakar élni az dolgozzon. Megélni? De hát miből? A közel nulla fizetésekből.
Itt egy Facebook poszt, ne csak a cikket hanem a kommenteket is olvassátok ahol sokan írnak botrányosan kevés fizetésekről:
És még azt mondja hogy dübörög a jólét Magyarországon... Hát a jó francokat. 😭
Én nem foglalkozok az ilyen olcsójánosokkal.sok ismerkedős oldalon fenn vagyok, pl elittárs,mindig is jómegjelenésű, vállalkozók voltak a barátaim.Aki manapság 2-300 ezret keres, és ebből akar megélni, hát azt csak sajnálni tudom.Sokan ezért még hajnalban is felkelnek, háát ez a durva.
Mi egy nyaralásra elverünk 1 milliót ált.
Évi kettő ilyen nyaralás, meg kettő kisebb városnézés szokott beleférni.ezt is pár százezer ft-os fizetésecskékből nem nagyon lehetne finanszírozni.
Nem mindenki gold digger kedves kettes. Valakinek a gyerekeket is kell tanítani, de az állambácsinak nem érdeke tanult embereket nevelni így az oktatók bére is a béka s***e alatt van, hogy motivációjuk se legyen normálisan tanítani, mert ennyi pénzért nem éri meg felkelni. Valakinek mégis kell. :D A hozzátok hasonló milliomosok meg nem a nagy többséget alkotják, maradj meg a rétegedben akkor, és ne nézz le mindenkit aki nem talál magának pénzes pasit. Mert azt könnyebb, mint elvégezni egy egyetemet. :)
25/N
Nem szégyen, hanem felháborító, hogy hagyják ez embereket így megrohadni...
Csak dolgozz, éppen jusson megélhetésre, gyártsd a jövendő kis rabszolgát.
Remekül fenntartja magát a rendszer, csak vegetálsz és szaporodsz.
Se neked, se a kis közjószágnak esélye nincs kikerülni belőle, mert arról gondoskodnak.
Felfordul a gyomrom attól ami itt megy.
Azért van ez hogy privatizáljanak minden szektort.
Magáneü, magániskola, még ha nyomozó kell, az is magán... :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!