Volt már veletek olyan, hogy munkahelyen kikezdett a próbaidő alatt több alkalommal a főnök? Mit lehet tenni, ha visszautasítod és ezért kirúg, na meg a fizetésed sem kapod meg, csak a töredékével szúrja ki a szemed?
Fel lehet tenni a történetet névvel együtt néhány érdekvédelmi oldalra. Esetleg kideríteni, hogy a pozícióban "elődeid" és "utódaid" hasonlóképpen jártak-e, és összefogva kollektív pert indítani ellene.
Az állásra jelentkezőket megtalálni, és figyelmeztetni őket a veszélyre.
Az ilyen munkahelyet ott kell hagyni. Most. Ebből úgyse lesz semmi, se karrier, se fix állás. Ha így kezdenek veled, akkor három opció van: vagy a főnök macája leszel, és úgy maradsz ott (persze csak míg a macája vagy), hatalmas dicsőség... Vagy a főnök macája leszel, de miután az lettél, így is, úgy is elküld a próbaidőd végén. Vagy nem állsz kötélnek, és akkor azért küld el, akkor meg úgy is mindegy, megspórolod a stresszt és a megaláztatást.
Sajnálom, tudom, hogy sz*r dolog melót keresni manapság, de ennek a munkahelynek lőttek már most.
mirász
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 09:54
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz:
Az üzenet szövege: Szerintem meg elkopik az orrod, ha mindenbe beleütöd, és nem én verem be. Nem vagy vicces!
Kérdező... tahó vagy. :) Ott is ilyen voltál? Akkor ne csodálkozz, én is kidobattalak volna a francba.
Nem tudsz tenni semmi, hacsak nincs valami bizonyítékod. De általában nincs ilyen esetekben.
Gyere el minél előbb és keress egy normális helyet.
Velem felvételin volt, hogy kikezdett a főnök, nekem ott vége volt a felvételinek, felálltam és eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!