Mekkora szégyen már ez hogy ilyen kevés az emberek fizetése?
Sok dolgozó ember csak nyomorog. Mindig azt mondják hogy aki normálisan megakar élni az dolgozzon. Megélni? De hát miből? A közel nulla fizetésekből.
Itt egy Facebook poszt, ne csak a cikket hanem a kommenteket is olvassátok ahol sokan írnak botrányosan kevés fizetésekről:
És még azt mondja hogy dübörög a jólét Magyarországon... Hát a jó francokat. 😭
Pedagógusok fizetése mindig alacsony volt.
Nem tudom mit vársz olyan oktatási intézményektől ahol még szappan sincs a wc ben.
a fidesz gyakorlatilag betiltotta a szakszervezeteket és a sztrájkjogot.
ez csak azért problémás, mert ellentétben azzal az ostobasággal, hogy a magyarok a kormánytól várják a jobb fizukat...a világon mindenhol a szakszervezetek harcolják ezt ki, munkabeszüntetésekkel és sztrájkkal.
de a fidesz eleve úgy csal ide multikat, hogy itt nincsenek szakszervezetek és dolgozói érdekvédelem.
érdekesség képen az eu többi országában a szakszervezeti tagság a munkavállalói rétegben 95%os, magyarországon 5%os.
amíg ebben nem lesz fejlődés, addig a fizukban sem lesz.
a fentiek fényében egyébként nem ritka a cégeknél manapság, hogy ha a magyar munkavállalók túlzottan hepciáskodnak és esélyes a sztrájk, akkor a cég mindenkit azonnali hatállyal kirúg és hozat helyettük a fidesszel ukránokat, akiknek a 180 nettó teljesen megfelelő.
Szakszervezetek működnek.
Gyárban ahol dolgoztam minden hónapban jöttek védelmi pénzt szedni és kirúgatták aki nem fizette a tagságot.
Sajnos az alacsony fizetésű emberek többnyire tanulatlanok is.
És itt nem feltétlenül egyetemi diplomára gondolok, hanem alap tájékozottságra, logikai keszsegekre, stb.
Miért van, hogy a csórók legtöbbje dohányzik, míg a gazdagabbak közül alig valaki? 🤔
Amikor kevés a beveteled, nem költesz súlyosan egeszsegkarosito élvezeti szervekre amik rettentő drágák.
Ez ennyi kellene, hogy legyen.
Az utolsó mondatodat pedig egyszerűen nem értem. Egyrészt nem látom milyen élcelődés böki a csőröd, másrészt ha lenne, miért ne lehetne?
Ez ilyen PC marhaság? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!