Mekkora szégyen már ez hogy ilyen kevés az emberek fizetése?
Figyelt kérdés
Sok dolgozó ember csak nyomorog. Mindig azt mondják hogy aki normálisan megakar élni az dolgozzon. Megélni? De hát miből? A közel nulla fizetésekből.
Itt egy Facebook poszt, ne csak a cikket hanem a kommenteket is olvassátok ahol sokan írnak botrányosan kevés fizetésekről:
És még azt mondja hogy dübörög a jólét Magyarországon... Hát a jó francokat. 😭
2021. szept. 23. 20:34
31/36 anonim válasza:
Ne legyél már fogyi. Szerinted nekem nem kellett dolgozni egyetem mellett? És nem volt olyan jó dolgom hogy mákos tészta, mert kenyér se volt nem hogy mákos tészta.
32/36 anonim válasza:
egy egyetemet végzettől nem várnám el, hogy névtelenül másokat fogyatékosnak nevez...wow
33/36 anonim válasza:
Mert neked hogy esne ha valaki olyat írna hogy jo dolgodban nem tudod milyen a nélkülözés. Igen most már jó dolgom van, milliomos vagyok, de egykor volt olyan h meg kellett ennem a penészes kenyeret mert már 2 napja nem ettem semmit. Na m1 úgyse hiszed el
34/36 anonim válasza:
sehogy sem esne kedves 33, mert egy NÉVTELEN és ARCTALAN kommenten nem pampogok.
36/36 anonim válasza:
A 2-es hozzászóló egy troll, az írását nem kell komolyan venni, illetve nem is igaz, amiket írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!