Árufeltöltőként ( Tesco) nettó 270-300e Ft?
Érdekelne azok tapasztalata, akik 2021-ben dolgoztak árufeltöltőként (Tesco), hogy ez valós bér - e ? Hetek óta látom a hirdetést és értem egyszerűsitett foglalkoztatásról van szó/ annak minden előnyével és hátrányával,részleteit ismerem ne ezt vesézzük ki :) /, de valóban kézhez kaptatok ennyit/ hó?
Köszönöm azok hozzászólását, akik leírják a tapasztalataikat.
Na, erre kíváncsi vagyok, mert ez csaknem a duplája a szakmunkás minimálbérnek.
Persze akár még lehet ennyi is, de akkor csak aludni jársz haza.
Az általában ilyen nincs lazsálás az ember nem is évekig vállal ilyet, de akkor is furcsa nekem hogy ekkora a bér főleg, hogy nincs éjszakai munkavegzés. Az rendben a 8ezres tb-t magad után fizeted havonta - a cég több szempontból is jól jár ha így foglalkoztat-, de kíváncsi lennék olyanra aki ott dolgott idén így, hogy valóban ez a bér szerepelt - e a számláján vagy szokás szerint csak a hirdetés hangzatos.
Diák(munka) az más szerintem (adózás, kedvezmények stb. szempontból), az állás nem annak volt hirdetve külön ki szokták emelni ha arról van szó, de köszi a választ ezt is jó tudni.
Kaptam pár privit így azért már körvonalazódik a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!