Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért terjesztik itt is sokan...

Miért terjesztik itt is sokan hogy Németországban, Ausztriában meg hasonló helyeken nincs jobb élet, sőt, rosszabb az élet mint itthon, mi ez a marhaság?

Figyelt kérdés

Éltem kinn Ausztriában és sokkal könnyebb volt a megélhetés. Azt tapasztaltam hogy ott egyszerűen több mindenre futotta a bérből.

Meg azt hogy jobban aránylottak a költségek a fizetéshez.

A sok troll terjeszti hogy kinn kunyhókban laknak a vendégmunkások meg 12 en egy lakásban, eközben egyedül béreltem lakást kinn..

Megéltem, félreraktam.

Itthon még szobát bérelve is jóval kevesebbet tudtam félrerakni....

Pedig a szobabérlés a lakásbérléshez képest nagyon budi...

Sok troll terjeszti hogy brutális árak vannak kinn...Ja, sok minden jóval drágább, csak éppen az alap megélhetés jobban kijön a fizetésből.

A lakhatás ,élelmiszer könnyebben megfizethető.

Sokkal jobb kinn az életszínvonal. Minek ezt letagadni?

Ma nincs kerítés, aknamező, bárki kimehet megnézni mi újság van, meg élni.

2021. dec. 2. 09:40
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
57%
Balázsnak ebben igaza van. Én sem értem azt aki azt állítja nem jobb kint. Itthon konkrétan nyomorgunk, nem azt mondom ott kint kolbászból van a kerítés de ember méltó életet lehet élni. Egy valami tart vissza engem csak hogy nehezen tanulok meg egy idegen nyelvet.
2021. dec. 2. 11:26
 22/51 anonim ***** válasza:
47%
Mert a 2 összefügg?, mesélj már nyugaton hányszor dúlt a tatár, török, meg a vörhenyesek? (Geopolitika b+), Igen jobb az életsztínvonaluk de ez nem elsödlegesen mentalitás kérdése.
2021. dec. 2. 11:31
 23/51 A kérdező kommentje:

22 : Jó hogy nem Árpádig megyünk vissza b+...

De ha annyira fontos a politika, akkor hogyhogy nem tudott Orbán jóléti rendszert csinálni nekünk?

Pedig állítólag hatalmas zseni...

Eközben meg pont ugyanazt csinálja mint a szocik csinálták, a nyugati tőkéseket kiszolgálja, meg a hazai módosabbakat támogatja.

Nincs még egy ilyen elmebeteg ország Európában ahol a nettó 1 milliót kereső informatikus állami segéllyel tud terepjárót venni.....

2021. dec. 2. 11:39
 24/51 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyire jo kolbasz orszagba menni kell :)

Jaaa hogy toketlen vagy hozza?

2021. dec. 2. 11:39
 25/51 A kérdező kommentje:

24: Te amúgy nem érted amit olvasol vagy csak bizonyos kommenteket olvasol?

Írtam hogy éltem kinn. Nem gazdasági okokból jöttem haza, honvágy + Fidesz propaganda beszopása.

2021. dec. 2. 11:43
 26/51 anonim ***** válasza:
0%
Menj vissza, ha honvagyad van, akkor meg gyere haza neha. A kinti segelyedbol siman ki tudsz fizetni majd par Becs-Budapest vonatjegyet.
2021. dec. 2. 11:44
 27/51 A kérdező kommentje:
Nem Bécsben laktam anno,egy kisebb városban voltam. Ausztriában a kisebb városokban is van élet, nem úgy mint itthon hogy BudapestOrszág van.
2021. dec. 2. 11:49
 28/51 anonim ***** válasza:
34%
De akkor miert sir a szad balazska? Itt ez van, ha nem tetszik menni kell. Megvaltoztatni TE semmit nem fogsz.
2021. dec. 2. 11:50
 29/51 A kérdező kommentje:

Nem a szám sír, csak nem értem minek kell terjeszteni hogy kinn nincs jobb élet, ennyi.

Mi értelme van ennek? Hazudunk magunknak? Ettől jobb lesz?

2021. dec. 2. 11:52
 30/51 anonim ***** válasza:
61%
Ki terjeszti ezt pár agyhalott fideszesen kívül? Nyilván egy olyan országban, ami gazdaságilag és mentalitásban is évtizedekkel előttünk jár, az egyszerű melós is jobban fog élni.
2021. dec. 2. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!