Mi lenne a rosszabb? Ha a szomszédod elköltözne Németországba vagy ha egy líbiai migráns költözne a szomszédodba?
Miért lenne bárkinek is rossz ha elköltözne a szomszédja? Nem értem a kérdésed...
Amúgy az sem zavarna ha migráns költözne a szomszédba, csak tudjon viselkedni. (Mondjuk én már biztos jobban örülnék egy normális migránsnak mint az alkoholista villanyszerelő szomszédomnak aki képes hétköznap éjjel is megbolondulni.)
Miért rosszak ezek?
Ha a szomszédom utálom, akkor azért jó, ha elköltözik, ha meg szeretem, akkor örülök a boldogulásának.
Ha egy líbiai költözik mellém, az önmagában még semmit nem jelent. Lehet jófej vagy rossz fej.
Gál Zoé újabb okossága.
A szomszédom egy szaros kínai, aki visít a férjével, ahogy veszekszik. Mehetne nyugodtan, nem hiányozna.
De ha helyette egy fekete költözik be, akinek a gyereke az enyémmel akar egy iskolába járni, akkor maradjon a kínai inkább. A fekete meg mehet No-ba, ott már úgyis mindegy.
Több ilyesmi?
Pont teszek rá, hogy hova költözik a szomszédom (az egyik szomszéd pár élt Németországban jó sok évig, a másik meg hajózik, úgyhogy mindenhol él). Nem sok vizet zavarnak.
Az, hogy mellém milyen náció költözik, teljesen mindegy. Panelban nőttem fel, emiatt leginkább azt kívánom, hogy magyar proli ne költözzön mellém. És itt most nem "jómunkás" emberre gondolok, azokkal maximálisan kijövök, hanem a piás, cigis, üvöltözős, gyerekét és asszonyt verő zsírparasztra gondolok. Akkor inkább legyen az összes szomszédom líbiai, mint egy ilyen család a környezetemben.
Mi számít migránsnak?
Minden azon múlna, hogy az új szomszéd jelenléte bármilyen megatív változást hozna e az életemben vagy sem.
A szomszédom meg oda költözik ahova csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!