Miért terjesztik itt is sokan hogy Németországban, Ausztriában meg hasonló helyeken nincs jobb élet, sőt, rosszabb az élet mint itthon, mi ez a marhaság?
Éltem kinn Ausztriában és sokkal könnyebb volt a megélhetés. Azt tapasztaltam hogy ott egyszerűen több mindenre futotta a bérből.
Meg azt hogy jobban aránylottak a költségek a fizetéshez.
A sok troll terjeszti hogy kinn kunyhókban laknak a vendégmunkások meg 12 en egy lakásban, eközben egyedül béreltem lakást kinn..
Megéltem, félreraktam.
Itthon még szobát bérelve is jóval kevesebbet tudtam félrerakni....
Pedig a szobabérlés a lakásbérléshez képest nagyon budi...
Sok troll terjeszti hogy brutális árak vannak kinn...Ja, sok minden jóval drágább, csak éppen az alap megélhetés jobban kijön a fizetésből.
A lakhatás ,élelmiszer könnyebben megfizethető.
Sokkal jobb kinn az életszínvonal. Minek ezt letagadni?
Ma nincs kerítés, aknamező, bárki kimehet megnézni mi újság van, meg élni.
3as troll már írogatta is hogy kinn drágább ám élni, csak vegetálni könnyebb.
Én meg pont fordítva érzem. Itthon sokkal inkább élek vegetálva.
Itthon pl. kihívás összegyűjtenem egy videókártyára, kinn meg a 13. havi fizetésemből komplett PCt tudtam venni....
11: pont a videókártya elég rossz példa, mert négyszeresére emelkedett az ára, mióta kinn voltál.
Amúgy pont ezt mondtam, hogy ha valaki igénytelen alkoholista mint te, akkor nyugaton könnyebb ezt 1500 euróból, mint itthon 400 euróból.
15: Itthon nem emelkedett az ára? :DD Itt biztos most is olcsó a VGA :D
A műszaki cikk tudod mire jó példa? Hogy van ami ugyanolyan áron van, ennyi :)
Nem, nem csak az "igénytelen alkoholista" él meg jobban kinn, hanem nagyjából mindenki...
Ezzel csak magadat nyugtatod, hogy ott biztos csak párizsis szendvicsen élni olcsóbb a vodkát vedelve, úgy hogy nem mozdulsz ki.
mert itthon talán ingyen van a szórakozás, szolgáltatások ?:DDD
Annyira fasza a helyzet nyugaton, hogy Orbánt emelik piedesztára a kommentszekcióban.
(Igen direktmód baloldali csatornákat hoztam, de bőven tudnék még linkelgetni.)
(Deutsche welle)
(Eu debates, az EU egyik hivatalos csatornája)
Nos ha leszűrthed a konkluziót, akkor elgondolkozhatsz azon, hogy ezek a külföldi egyének mennyire ismerik a fideszt? Ha meg nem annyira, akkor talán nem lehet hogy azért van a szimpátia mert egy ellenpólust képvisel az általad ístenitett nyugati politikával szemben?
18: Én nem a nyugati politikát istenítettem, hanem a kinti életszínvonalat.
Igen ,itthon van Orbán, melldöngetés, nemzeti öntudat, nagyfarkú macsó szittya magyar társadalom.
Kinn meg van az életszínvonal :)
Nyugaton amúgy a prolik azért rajonganak Orbánért, mert itt nincs annyi vendégmunkás, ennyi és neki tulajdonítják.
A valóságban meg egyrészt vannak (tömegével, pl. ukránok), másrészt szerinted ide akarnak jönni a migránsok, amikor Nyugaton dupla életszínvonalon élhetnek? :DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!