Mennyi fizetést kérjek?
Most fogok végezni decemberben Ellátásilánc-menedzsment (továbbiakban Supply Chain) mesterképzésen, utána jelentkeznék állásokra.
Van 6 hónap gyakornoki tapasztalatom egy nagy, német multinál Supply Chain területen. Ezenfelül van még 8 hónap tapsztalatom egy másik nagy multinál Beszerzés (Procurement) területen mint gyakornok. Felsőfokú angol tudással rendelkezem, mindennap használom. Kiegészítő tudásként középhaladó szinten ismerem az R-t, SQL-t, Power BI-t, Excel-t.
Jelenleg is gyakornok vagyok, heti 40 órában keresek 350 ezer bruttót, ami átszámítva olyan 230 nettó.
Pesten tervezek dolgozni, mi az az összeg ami alá ne menjek tavasszal? :D
Kicsit kitudnád fejteni, hogy gyakorlat alatt milyen feladatokat csináltál? Ez eléggé tudja befolyásolni, hogy mit lehet reálisan kérni.
Milyen állást tervezel megpályázni? Azért az, hogy supply chain terület, az elég széles.
Elég sok tapasztalatod van, szóval az jó pont, németül megtanulhatnál jövő tavaszig és akkor jöhetnél hozzánk 650 bruttóért😂.
Viccet félretéve, ilyen képzettséggel és tapasztalattal, jó esélyed van 500-600 között bruttóban reálisan megkapni.
Ajánlom, hogy legyél türelmes és ne feltétlenül a fizut kergesd az elején ( persze, tudom könnyű mondani, és nyugi én is szeretem a pénzt), mert ha sikerül megcsípni egy szakmailag nagyon jó pozit, onnan supply chain gyakorlatilag bármelyik területén, akkor néhány év múlva nagyon könnyen milliós bruttó felett "találhatod" magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!