Erre a munkára mekkora fizetést kérjek ?
Fizetési igény megjelőlést kértek ehhez a munkához .
Szerintetek hol kezdődik ilyen munka körben a egy korrekt fizetés? :
árú összekészítő-csomagoló kollégákat keresünk napi 8 órás munkavégzés.
A Te feladataid:
- a megrendelések körültekintő csomagolása, vonalkódos ellenőrzése.
- komissiózás, a termékek összekészítése.
- a raktári rend és tisztaság fenntartása.
szánalmas, hogy egy ilyen munkánál is már bepróbálkoznak az embernél, bérigénnyel :))
nettó 200
Komissziozásért bruttó 160, vicces lennél.
Budapesten, Fejér-Komárom megyében nettó 250-300. Az ország többi részén erősen cég függő.
Budapesten a raktárosi melóra másfél éve adtak nettó 200-at, de nekem már akkor 220e volt az igényem. Ahonnan eljöttem, ott volt a bérem 170e, de hangsúlyozom pont 2 éve mondtam fel, mert ez a pénz már ekkor is kevés volt.
El nem tudom képzelni, hogy 160e-ért milyen emberek jelentkezhetnek, szerintem ilyen bér mellett szénné lopják a raktárat.
Kérdező:
Ez egy szimpla csomagoló állás, kis komissiózással, szerintem olyan nettó 200e amit adhatnak, ha Budapesten van.
8as
Pedig most a kommented után több, mint 1 évvel is az ilyen munkakörök 90%- ban a nettó 200e a reális (Bp.) nem több! Ritka ha mégis max pótlékokkal vagy/és ha van 5 gyerek ezért jár most ugye minden földi jó ( kérdés meddig, de az nem lényeg :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!