Mennyi fizetést kérjek?
Most fogok végezni decemberben Ellátásilánc-menedzsment (továbbiakban Supply Chain) mesterképzésen, utána jelentkeznék állásokra.
Van 6 hónap gyakornoki tapasztalatom egy nagy, német multinál Supply Chain területen. Ezenfelül van még 8 hónap tapsztalatom egy másik nagy multinál Beszerzés (Procurement) területen mint gyakornok. Felsőfokú angol tudással rendelkezem, mindennap használom. Kiegészítő tudásként középhaladó szinten ismerem az R-t, SQL-t, Power BI-t, Excel-t.
Jelenleg is gyakornok vagyok, heti 40 órában keresek 350 ezer bruttót, ami átszámítva olyan 230 nettó.
Pesten tervezek dolgozni, mi az az összeg ami alá ne menjek tavasszal? :D
Br 450
Mert a többi gyakornoki tapasztalatod nem számít
Nem szabad komolyan venni, elképesztően fogalmatlan válaszok vannak az oldalon, ha diplomás pályakezdő fizetésekről van szó. Bruttó 400 lolmár
Gyakran fönnvagyok az oldalon, és néha vicces viták vannak a bérekről.
A két kedvenc válaszadó típusom a 15-25 éves tapasztalattal rendelkező, amúgy szakmailag képben levő válaszadó, akik nem akarják, tudják elfogadni, hogy ma már nem bruttó 110 egy pályakezdő bére, mint anno az Ő fiatalságuk idején. A másik kedvenc kategória az it/műszai nácik, akik szerint vérlázító hogy uram bocsá egy egyetem alatt lenézett közgazdász annyit keres, mint ők, akik az emberiség csúcsát képviselik.
Ha bizonytalan vagy, csapjad föl a hays Guide-t. Nem a legpontosabb, nekem kb az összes barátom afölött keres, de jó kiindulás (mi is pályakezdő közgazdászok vagyunk, Bp, pénzügy, leginkább bankszektor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!