Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire gyakori, hogy valakit...

Mennyire gyakori, hogy valakit próbaidő alatt elküldenek egy multitóL?

Figyelt kérdés

Pályakezdő pozíció, és tegyük fel, hogy nincsen létszámleépítés, vagy bármi olyan külső tényező, ami miatt el kell bocsátani az újakat.

Tudom, hogy a MTK szerint próbaidő alatt meg sem kell indokolni, de van olyan ok, ami miatt el kell valakit bocsátani? Pl. az indok lehet, hogy az illető lassan tanul be, lassan végzi a munkáját? Igen, kicsit magam miatt aggódom. :D 3 hónap a próbaidő, de elvileg alapból a betanulás maga fél év...

2021. nov. 11. 23:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nézd, ilyen alapon abszolút nem illek be, mert Lengyelországban dolgozom, és én vagyok az egyedüli nem lengyel. Am a közvetlen főnököm kedvel, kollégákkal szoktam bestélni, de mivel a mi team-ünkben igazából mindenki más team-ekkel dolgozik együtt, emiatt heti egy team meetingen kívül nincs különösebb együttműködés.
2021. nov. 12. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!