Az informatikusok bére tényleg ilyen jó ?
Figyelt kérdés
Nem régen olvastam, hogy ma egy átlag magyar mérnökinformatikusnak nem feltétlenül éri meg kiköltözni külföldre ,mert olyan szintre felfejlődtek a magyar fizetések a hazai informatikai szektorban ,hogy nem éri meg nekik ki költözni ,mert lehet , hogy németbe jobban keresnek de nem annyival sokkal többet. Ez igaz lenne ? Jó tudom nyilán millió és egy terület van az informatikán belül de most nagy átlagba gondoltam2021. nov. 10. 19:37
62/63 anonim válasza:
63/63 anonim válasza:
#62: hát ez az.. Én rosszul fizetett informatikus vagyok, így kapok adókedvezmény nélkül 470e körül.
Na most ez kb a jól fizetett festő, burkoló, villanyszerelo szintje.
Én összeszedem magam léphetek feljebb. Ők nem igen.
Persze itt jön az, hogy ne legyünk alkalmazottak.
Oké... kőműves, burkoló elkérhet mondjuk 50e/nap. IT területén meg 100-200e/nap.
Még mindig nem látom miért kéne váltanom. Inkább IT-n belül kéne tovább képeznem magam, annak több értelme van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!