Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az informatikusok bére tényleg...

Az informatikusok bére tényleg ilyen jó ?

Figyelt kérdés
Nem régen olvastam, hogy ma egy átlag magyar mérnökinformatikusnak nem feltétlenül éri meg kiköltözni külföldre ,mert olyan szintre felfejlődtek a magyar fizetések a hazai informatikai szektorban ,hogy nem éri meg nekik ki költözni ,mert lehet , hogy németbe jobban keresnek de nem annyival sokkal többet. Ez igaz lenne ? Jó tudom nyilán millió és egy terület van az informatikán belül de most nagy átlagba gondoltam

2021. nov. 10. 19:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
48%
putri vidéken
2021. nov. 23. 11:10
 62/63 anonim ***** válasza:
54%

[link]

[link]

"Bérezés a próbaidőt követően: pótlékokkal együtt akár Br.230.000-245.000 Ft + juttatási csomag"

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem igen látom a milliós fizukat meghirdetve. ilyen 500-600 az van de gondolom ott azért már komoly szaktudás kell

2021. nov. 23. 14:12
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

#62: hát ez az.. Én rosszul fizetett informatikus vagyok, így kapok adókedvezmény nélkül 470e körül.

Na most ez kb a jól fizetett festő, burkoló, villanyszerelo szintje.

Én összeszedem magam léphetek feljebb. Ők nem igen.

Persze itt jön az, hogy ne legyünk alkalmazottak.

Oké... kőműves, burkoló elkérhet mondjuk 50e/nap. IT területén meg 100-200e/nap.

Még mindig nem látom miért kéne váltanom. Inkább IT-n belül kéne tovább képeznem magam, annak több értelme van.

2021. nov. 24. 00:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!