Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az informatikusok bére tényleg...

Az informatikusok bére tényleg ilyen jó ?

Figyelt kérdés
Nem régen olvastam, hogy ma egy átlag magyar mérnökinformatikusnak nem feltétlenül éri meg kiköltözni külföldre ,mert olyan szintre felfejlődtek a magyar fizetések a hazai informatikai szektorban ,hogy nem éri meg nekik ki költözni ,mert lehet , hogy németbe jobban keresnek de nem annyival sokkal többet. Ez igaz lenne ? Jó tudom nyilán millió és egy terület van az informatikán belül de most nagy átlagba gondoltam

2021. nov. 10. 19:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
9%
Az informatikusokat csak a pénz boldogítja. Vagy az sem?
2021. nov. 11. 07:28
 22/63 anonim ***** válasza:
76%
Az is.
2021. nov. 11. 08:04
 23/63 anonim ***** válasza:
65%
meg a Ctrl+Alt+Del
2021. nov. 11. 08:09
 24/63 anonim ***** válasza:
86%

A pénz inkább csak hab a tortán.

Nekem tetszik, hogy a világon bárhonnan dolgozhatok, teljesen rugalmas munkaidőben, így sokat utazgatok (bár a covid óta főleg belföldön), van időm mindenre, munkaidőben is tudom intézni a személyes dolgaimat stb.

Persze a milliós fizetés is jó dolog.

2021. nov. 11. 08:23
 25/63 anonim ***** válasza:
0%
Család is van a sok utazgatás mellett?
2021. nov. 11. 08:25
 26/63 anonim ***** válasza:
86%

"Igazán jó kockának lenni. Se magánélet, semmi."

Savanyú a szőlő, kispajtás? Látod, ha anno nem lenézed a "kockákat", kevesebbet jársz bulizni és többet tanulsz, most neked is lehetne jó fizetésed.

"Amúgy elmondanám,hogy Magyarországon is egy jó informatikus havi nettó félmilliót keres"

Igen, egy junior. Senior fejlesztőként egy multinál nettó 700 a legalja, a jellemző inkább a 900 körüli nettó, de ha jó vagy, simán millió felett van a nettód.

"Az informatikusokat csak a pénz boldogítja. Vagy az sem?"

Engem pl. a feleségem, a kutyám, a szép lakásom, és a nyugis életem boldogít, mert nem kell meggebednem egy vacak melóhelyen, hanem itthonról dolgozok a te fizetésed négyszereséért.

2021. nov. 11. 08:26
 27/63 anonim ***** válasza:
80%
#25 gyerek nincs, azt majd csak 30 fölött szeretnék.
2021. nov. 11. 08:30
 28/63 anonim ***** válasza:
9%

"itthonról dolgozok a te fizetésed négyszereséért."

Honnan tudod mennyit keresek te kocka? Amit leírtál annak pedig a fele sem igaz.:) Itt lehet hazudni névtelenül.

"kevesebbet jársz bulizni és többet tanulsz"

Az istenit hogy kiismered az embert online. Szakmai ártalom már nálad ez?

2021. nov. 11. 08:36
 29/63 anonim ***** válasza:
90%

28

Inkább menjé haza magadnak,mint itten veszekedni...

"kocka",ok nagymenő targoncás.....

2021. nov. 11. 08:40
 30/63 anonim ***** válasza:
89%
És ezt a mesét a békemeneten hallottad? Ha remote jobokat csinálsz akkor sincs értelme itt élni mert vannak sokkal olcsóbb helyek elég csak Olaszorszagig vagy Spanyolországig menni jobbaz idő,olcsóbb mibden. Az itteni cégek meg szánalmas fizetéseket adnak.
2021. nov. 11. 08:45
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!