Nem régen olvastam, hogy ma egy átlag magyar mérnökinformatikusnak nem feltétlenül éri meg kiköltözni külföldre ,mert olyan szintre felfejlődtek a magyar fizetések a hazai informatikai szektorban ,hogy nem éri meg nekik ki költözni ,mert lehet , hogy németbe jobban keresnek de nem annyival sokkal többet. Ez igaz lenne ? Jó tudom nyilán millió és egy terület van az informatikán belül de most nagy átlagba gondoltam
Te elképzelhető, hogy targoncás vagy. Én viszont havi nettó 600 ezer körül keresek és köszönöm nekem ez bőven elég. Ti pedig már a pénzetekre veritek a f&szt, mert másra nem lehet, max a villentyűzetre.:D
"Inkább menjé haza magadnak"
Ez bizonyos etnikai csoportoknál menő szöveg, de tudod mit? Tedd ezt te!
2021. nov. 11. 08:46
32/63 anonim válasza:
Szerintem 2 millio koruli brutto egy senior fejlesztonek teljesen korrekt itthon az arakhoz viszonyitva. Persze lehet kulfoldon sokkal tobbet keresni, en is megyek majd ki, de nem azert, mert itthon olyan borzaszto keves lenne, amit adnak.
2021. nov. 11. 08:51
33/63 anonim válasza:
31
Nagyon értelmes vagy,főleg targoncáskénz :D
Jaj,mire fel hogy itten paraszt legyél?
2021. nov. 11. 11:12
34/63 anonim válasza:
"Honnan tudod mennyit keresek te kocka?"
Nem tudom, csak sejtem, hogy ha ennyire irígykedsz a "kockákra" akkor valószínűleg olyan buttó 250 körül lehet a fizud.
"Amit leírtál annak pedig a fele sem igaz.:) Itt lehet hazudni névtelenül."
Kérlek indokold meg, mi és miért nem volt igaz? Komolyan kíváncsi vagyok!
2021. nov. 11. 12:27
35/63 anonim válasza:
34-esnél az pont.
Kajak,érdekelne hogy mit dolgozik hogy havi 600-at keress?
Lehet hogy még 250 bruttó
2021. nov. 11. 12:34
36/63 anonim válasza:
Mindig meglep, hogy menő informatikusok (meg persze a milliókat kereső burkolók) a gyakorin társalognak pénzügyekről...
2021. nov. 11. 21:27
37/63 anonim válasza:
Igen, szerintem is meglepő, hogy az üzlet és pénzügyek kategóriába jól kereső emberek írnak, pedig nyilvánvalóan a minimálbéres sori munkásoknak van kitalálva.
2021. nov. 11. 21:46
38/63 anonim válasza:
konkrétan nem ismerek olyan embert Bp-en aki nettó 600 alatt keresne. és nem csak IT-ről van szó. Persze vannak ezalatt keresők, de nagyon megugrott az utóbbi időben az emberek fizetése. Ez látható a boltokban, olyan tumultus van hogy alig lehet beférni, mindenki autózik, dugók vannak a városban stb.
2021. nov. 11. 23:02
39/63 anonim válasza:
Akkor én nagyon a legalja vagyok bruttó 700 körüli fizuval. (Budapest, IT)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!