Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ment más i ki közületek...

Ment más i ki közületek külföldre dolgozni jobb fizetés miatt, de nem igazán vált be a munkahely vagy szimplán nem tudtatok beilleszkedni külföldön? Mit csináltatok? Ott helyben rögtön kerestetetk egy új helyet vagy inkább hazaköltöztetek?

Figyelt kérdés
Én most Prágában kaptam egy állásajánlatot junior poziba, havi nettó 500k Ft-ért (controlling-data analyst). Ugyanakkor a pozi teljesen más, mint amire számítottam. Bár a főnökeim segítőkészek, nagyon nehezen megy az online betanulás, illetve nem érzem magaménak a pozíciót. Emellett nem kicsit van honvágyam is, teljesen egyedül vagyok, a munkatársaim, akiket HO miatt 2x látok max 1 hónapban, szinte mind 10 évvel idősebbek nálam, családjuk, gyerekeik vannak. Nem igazán találom meg a helyemet..Mit tegyek? Mondjak fel? Akkor meg miből fizetem az elbérletet? Költözzek haza? Akkor meg mi értelme volt kijönnöm, meg ha 1x hazamegyek, nem vesz rá az Isten, hogy még egyszer nekivágjak. Vagy csak szimplán bírjam ki mondjuk nyárig, legalább gyűjtök tapasztalatot, majd költözzek máshova?

2021. nov. 2. 22:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most is nemeteknek dolgozom amugy. December 20 utan nem lesz nagyon munka. Amugy engem nem zavar ha be kell logolnom ott, csak arra a par hetre nagyon haza mennek. Most meg az a para h januarig probaifoj vagyok, igy egyelore nem akartam feszegetni ezt a temat.
2021. nov. 5. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Menj haza! Azt az időt nem fizetik ki/ nem fizethetik ki amit a családtól töltesz távol. Vannak Magyarországon is jól fizető munkahelyek.
2021. nov. 5. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
mi újság kérdező?
2021. dec. 7. 14:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Kozben kezdem megsozkni a mindennapokat, de tovabbra is hiányzik az otthonom. Jo hir hogy mar csak 10et kell aludni es megyek is haza. :)
2021. dec. 7. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Remélem otthon is maradsz
2021. dec. 7. 23:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Ünnepekre
2021. dec. 8. 00:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerencsére
2021. dec. 8. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!