Olyan hogy létezik, hogy felmondtam a munkahelyemen, és azután is kapom a fizetést?
Figyelt kérdés
A felmondás le lett kommunikálva rendesen, szóval nincs az, hogy ne tudnának róla vagy valami. Egy nagy multi cégről beszélünk.2021. nov. 2. 17:00
1/26 anonim válasza:
Mit beszeltetek meg?
Nekem pld kis kkvnal volt olyan hogy siman elkuldtek egy honap fizetettre felmondas utan hogy ne mondjak semmi rosszat a munkatarsaknak
2/26 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmit nem beszéltünk meg. Csak megegyeztünk a felmondási időben, az lejárt már egy ideje és ennyi volt
2021. nov. 2. 17:06
4/26 A kérdező kommentje:
A felmondási időre gondolsz? Írásban beszéltük végülis, de nem írtam alá semmi olyat, hogy na most 10 nap a felmondási idő pl. (A munkaszerződésben benne volt eleve, hogy közös megegyezéssel nem kell, hogy 30 nap legyen. De még ha annyi is, már az is lejárt jóval)
2021. nov. 2. 17:38
6/26 A kérdező kommentje:
Szept 3 talán
2021. nov. 2. 18:07
7/26 anonim válasza:
Talán? És nem is írtál alá felmondást? Biztos vagy benne, hogy tudják a munkahelyeden, hogy már nem dolgozol ott?
8/26 anonim válasza:
A fizetést utólag szoktuk kapni, tehát a januári munkáért februárban kapod a bért egy átlagos munkahelyen. Volt rendes szerződésed? Hogyha volt, akkor egy felmondásit is illene aláírni. A helyedben jobban utánajárnék a fogalmaknak és a teendőidnek. Ha csak nemrég mondtál fel, akkor természetesen az utolsó fizetés óta eltelt munkanapokat még ki kellett fizetniük. Ha már megkaptad az összes "elmaradt" béred, akkor jobb, ha minél előbb tisztázod a helyzetet, mert ha jogosulatlanul/véletlenül kaptál fizetést, azt visszakövetelhetik.
9/26 A kérdező kommentje:
Nem írtam alá felmondást és a kilépős papírokat sem kaptam meg. A volt főnököm mondta, hogy elküldi majd ezeket és lepaírozzuk a kilépést is. Na ez nem történt meg azóta sem. A kilépéssel tisztában vannak, mert felmondási idő végén egyből zárolva lett a céges fiókom és email címem.
2021. nov. 2. 18:25
10/26 A kérdező kommentje:
Erre voltam kíváncsi igen, hogy ilyenkor a kiadott fizetést valamilyen jogon visszakérhetik e
2021. nov. 2. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!