Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért mondanak fel ilyen...

Miért mondanak fel ilyen sokan az alábbi munkahelyeken?

Figyelt kérdés

Gyors éttermek, eladók, pénztárosok, gyári munkások..stb..

Szinte minden munkakörbe keresik az embereket.

Győr-Moson-Sopron megyében látom ezeket. Vannak olyan helyek pl.. gyárak ahova kapásból 60 embert tudnának fel venni, de nem mennek az emberek.

#munkahely #fel mondások
2021. nov. 1. 10:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Rossz fizetés és rossz munkakörülmények.
2021. nov. 1. 10:34
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Gyárban általában 3 műszak van, eladó, pénztáos, gyors étterem általában rossz időbeosztás, sokszor nincs hétvége, gyakori túlóra emellé pedig nem túl jó fizetés is társul. Ez nem csak ott van, hanem bárhol az országban. Van itt egy kínai bolt, árul mindent is, heti 4-5x 12 óráznak a dolgozók és minimálbért kapnak, sokszor hétvégén is be kell járni. Állandóan kint a tábla, mert új embert keresnek, ráadásul a főnökük is úgy beszél velük, mint a kutyával. Kb 1,5 éve nyitott csak 1 vagy 2 arc van, aki nyitás óta ott van.
2021. nov. 1. 10:42
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Szar melo szar fizu szar munkatarsak
2021. nov. 1. 10:48
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
én pl. mennék csak cukorbeteg vagyok és 3 műszak kizárva.
2021. nov. 1. 11:04
 5/27 anonim ***** válasza:
8%
Mert sokaknak büdös a fizikai munka. Azt gondolják rögtön az elején megdobják őket nettó 500 ezres fizetésekkel. Nem kitartóak, ennyi.
2021. nov. 1. 11:07
 6/27 A kérdező kommentje:
Ha valakik tényleg azt hiszik, hogy már az első hónaptól meg kapják a havi 400.000 nettót, főleg ha nincsen semmilyen végzettsége akkor ott komoly gondok lehetnek. Amiket fel soroltam, egyik sem egy álom meló, főleg nem álom fizetésekkel, de amíg nincsen más addig szerintem jó.
2021. nov. 1. 11:32
 7/27 anonim ***** válasza:
87%
Ha ilyen helyre mész, akkor nem is lesz más. Elfáradsz nap végére mint a sz@r.. tanulni így nem fogsz... ha nem tanulsz, akkor meg nem jutsz előre.
2021. nov. 1. 12:01
 8/27 anonim ***** válasza:
26%

"ha nem tanulsz, akkor meg nem jutsz előre"

Mészáros Lőrinc, Győzike szerinted tanult emberek? Érdekes módon mégis annyi pénzük van, mint a szemét. Hol itt a tanulás és az előrejutás közötti összefüggés?

2021. nov. 1. 12:04
 9/27 A kérdező kommentje:
Lopni, csalni és hazudni is lehet, de akkor úgy csináld, hogy ne bukjál le, vagy ha mégis akkor meg legyen egy csodatévő ügyvéded.
2021. nov. 1. 12:07
 10/27 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy a tanuláshoz is pénz kell. Én is szeretnék még egy szakmát tanulni, de jelen pillanatban nem fér be bele anyagilag, hogy havi akár 20-40 ezer Ft-otkat fizessek, mert nincs ennyi pénzem, félre rakni se tudok nagyon. Nem az az oka, hogy szarul gazdálkodok, hanem, hogy 160 ezer Ft-ból kifizetek lakhatásra 80-ast, bejárásra, egyéb dolgokra (pipere,mosószer, gyógyszer stb) elmegy 20 ezer, 60 ból meg étkezem. Persze lejjebb lehetne adni a kajából is, de az nekem fontos, ha tésztákon meg főzelékeken élnék, mert olcsó, akkor kb gurulnék, mert ezektől hízok. Szóval el is ment a 160 ezer és még az sincs, hogy új nadrágot vennék, mert addig hordom, míg ki nem szakad (bár a 10 ezres fastfashion és a kínai is kb 8-10 hónapig bírja). A bevételeimet is növelném, de 7 napból havonta 3x 6-ot dolgozok és 1 szabad hétvégém van, amikor meg pihennék.

Tanulatlan ember se vagyok, mert van egy diplomám, de nem tudtam vele mihez kezdeni, mert nem piacképes, elméleti tudást kaptunk, gyakorlatit nem és emiatt enm is tudtam benne elhelyezkedni. 10 után meg már labdába se rúgok a frissen végzettekkel, főleg, hogy az ő képzésük már a mai szemléletnek felel meg, amíg mi elavult technológiákat tanultunk.

Na jó rinya off. ez is egy sors

2021. nov. 1. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!