Miért mondanak fel ilyen sokan az alábbi munkahelyeken?
Gyors éttermek, eladók, pénztárosok, gyári munkások..stb..
Szinte minden munkakörbe keresik az embereket.
Győr-Moson-Sopron megyében látom ezeket. Vannak olyan helyek pl.. gyárak ahova kapásból 60 embert tudnának fel venni, de nem mennek az emberek.
> Mészáros Lőrinc, Győzike szerinted tanult emberek? Érdekes módon mégis annyi pénzük van, mint a szemét. Hol itt a tanulás és az előrejutás közötti összefüggés?
Attól, hogy látunk 100 embert akinek jól megy tanulás nélkül, az nem azt jelenti, hogy nincs 100,000 másik aki tanulással jutott előre...
"azt hiszik, hogy már az első hónaptól meg kapják a havi 400.000 nettót" - Amikor titkárnőt kerestem, a diplomás jelentkezők is ennyit kértek... kiröhögtem őket, aztán lett egy tökéletes jelentkező havi nettó 160-ért.
"Attól, hogy látunk 100 embert akinek jól megy tanulás nélkül" - Van az 100,000 is :D Engem érettségi után kirúgtak középsuliból, ma vállalkozóként 5-10x annyit keresek havonta, mint azok akik kijárták a sulit, netán továbbtanultak... és aki 100 milla feletti vagyont szedett össze, az nem egyetemet végzett :)
Igen itt van a közelben az osztrák határ, de ha nincs egy jó szakmád, és nem beszéled a német nyelvet, akkor semmit nem érsz el azzal, hogy ki mész.
Sok ismerősöm van aki úgy ment ki, hogy nem számítanak ezek, majd neki sikerülni fog, mindegyik haza jött.
Meg a nagy lófszt büdös a munka, hanem mert szar. Akkor menj aztán dolgozz gyárban ha ennyire tetszik kedves 18-as.
Szar a meló, szar a fizetés, több műszak stb. Szüleim gyárban dolgoznak, nevetséges a fizetés de hajtani kell mint az állat. Mindig mondták/mondják hogy tanulj nehogy ilyen helyen kössél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!