Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért akar minden fiatal...

Miért akar minden fiatal Pestre menni és ott karriert építeni? Egy vidéki város, megyeszékhely sokkal élhetőbb Pestnél és ott is meg van minden lehetőség.

Figyelt kérdés

2021. szept. 20. 15:43
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy nem akarok. Csak azt mondtam, hogy nincs párkapcsolatom.

Más a mentalitásunk, ennyi. Neked az számít, hogy szórd a pénzt két kézzel, utazgass, meg élvezd az életet.

Az én szememben ezek felesleges baromságok. Én többre értékelem az anyagi javakat és az a célom, hogy gyarapodjak. Arra törekszem, hogy több pénzem legyen és felépítsem az életemet magam körül. Nincs igényem utazásra meg szórakozásra.

Én akkor leszek boldog, ha meglesz a saját kádárkockám. És elismerem, hogy ezzel a mentalitással tényleg sokkal jobban illek a Kádár rendszerbe, mint a mai világba, de ez van.

2021. okt. 3. 02:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!