Miért akar minden fiatal Pestre menni és ott karriert építeni? Egy vidéki város, megyeszékhely sokkal élhetőbb Pestnél és ott is meg van minden lehetőség.
Nem számít. Inkább kockáztatot. De mindennél jobban akarok egy saját lakást. Ez az életem legfőbb célja.
Albérletben lakni egyszerűen megalázó. A szegénységet szimbolizálja. Az összes gazdag vállalkozó vesz magának egy családi házat, egyik sem albérletben lakik.
Arra meg még mindig nem válaszolták, hogy nyugdíjas korodban hol fogsz lakni, ha nincs saját lakásod. Mert a nyugdíjból nem lehet fizetni a lakbért, az biztos
31-es: pl. mi apósomnak vettünk egy 1. emeleti panelt itt a városban, miután szegény anyósom meghalt, mert a faluban ahol a "saját házban" laktak messze volt a bolt és a rossz térdével nem tudott már elmenni odáig. A "saját házért" nem kaptunk még 1 misit sem és nem magyar vette meg (olyan már nem nagyon maradt a faluban) ha érted mire gondolok.
Egyébként ha éppen nem tuduk volna megvenni neki azt a garzont, a nyugdíjából kijönne az albi, és persze támogatnánk is anyagilag ha szüksége lenne rá - de szerinted ez nem így normális?
És ha nem lesznek gyerekeim meg unokáim, akik támogatnak?
Nekem nem felelne meg egy garzonlakás sem. Sem egy panel, sem egy körfolyosós bérházi lakás. Nekem egy nagy családi ház kell, lehetőleg kétszintes, udvarral és garázzsal. A garázsban meg be akarok rendezni magamnak egy edzőtermet.
Egyébként évi 1,8 millió forint megy el lakbérre. Ez nem pazarlás? 10 év alatt 18 millió forint. Ez sokkal jobb helyre is mehetett volna.
Egyedülállónak nagy családi ház, megyeszékhelyen?
Itt az elvárasaiddal lesz gond
Az csak életem álma. De megelégednék egy nagyobb Kádárkockával, csak garázs legyen hozzá
A fiatalok csak a mában élnek, szórják a pénzt két kézzel, mi t ha nem lenne holnap.
Az infláció miatt a pénz csak értéktelenődik el folyamatosan.
Ha nem lesz saját házam, akkor semmit sem fogok hátra hagyni a halálom után.
Így meg az egész életem értelmetlen volt
De miért nem jó egy városban vagy faluban?
Megyeszékhelyen elég drágák, esetleg Salgótarjánon olcsó vagy hasonló helyeken
" az összes gazdag vállalkozó..."
Te is tudsz vállalkozni
"Ha nem lesz saját házam, akkor semmit sem fogok hátra hagyni a halálom után.
Így meg az egész életem értelmetlen volt"
Ne aggódj, már az. Legalábbis nem jobban az, mintha hátrahagynál egy más által a 70-es években összefusizott kádárkockát a ... kire is? mert azt írtad, hogy gyereket nem tervezel. Talán jobb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!