Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomásként gyári munka?

Diplomásként gyári munka?

Figyelt kérdés
Hogyan tegyem túl magam a sokkon/szégyenen, hogy bunkó,műveletlen idiótákkal egy helyen kell majd 4 muszakba szenvednem a szalag mellet mert a diplomám (informatikus könyvtáros)szinte semmit se ér(na akkor ennyit arrol h az info hiany szakma és milliomos lesz vele az ember) és máshol egyszerűen nincs munka?

2021. aug. 24. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, lehet hogy ők meg rólad gondolják, hogy bunkó, műveletlen idióta vagy. Na a viccet félre téve, én is dolgoztam gyárban, majdnem 1 évig, a szalag mellett tényleg nem a legokosabb emberek állnak. :)
2021. aug. 28. 16:33
 22/26 anonim ***** válasza:
15%
Ja, diplomások xd
2021. aug. 28. 16:35
 23/26 anonim ***** válasza:
27%

Én nekem csak informatikai rendszerüzemeltető végzettségem van és gyárban dolgozok és itt is tervezek maradni, ebben a körben. Ez van, az élet sz.pás.

20/f

2021. aug. 29. 16:35
 24/26 anonim ***** válasza:
82%
Ui még annyit, hogy nem feltétlen bunkók az emberek. Ahol én vagyok, igaz nem a legokosabbak, de jól ellehet velük lenni.
2021. aug. 29. 16:36
 25/26 anonim ***** válasza:
36%

Csak úgy kíváncsiságból, mégis honnan jött már csak a gondolat is, hogy az "informatikus könyvtáros" keresett szakma? xD

"na akkor ennyit arrol h az info hiany szakma és milliomos lesz vele az ember"

Igen, hiány van az IT-ban a jó SZAKemberekből. De ha te az egész szakmában csak a pénzt lesed akkor jobb is, hogy maradsz a helyeden.

2023. máj. 15. 14:48
 26/26 anonim ***** válasza:
78%
Alapból alacsony vidéken a ponthatár mint a infós szakkoknak. Így könnyű odamenni. Költözni kell városba. Az nem város, ahol a diplomás nem talál elég diplomás munkát.
2023. júl. 15. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!