Mennyire lehet realitás pályakezdő diplomásként akár már az első munkahelyemet is Németországban megtalálni?
Figyelt kérdés
Villamosmérnök szakon vagyok, külföldi munkavégzés vonz, szerintetek lehet esélyem akár a legelső állásomat valamelyik EU-országban szerezni? Nyilván van ilyenre példa, én viszont a realitásra vagyok kíváncsi, van közületek olyan, aki rögtön diploma után kiment külföldre, vagy inkább az a jellemzőbb, hogy itthon az ember tapasztalatot szerez és azzal vállal kint munkát?
Szívesen meghallgatnék egy-két személyes történetet bármelyik szakmából.
2021. jan. 9. 17:43
2/7 A kérdező kommentje:
Még alulról súrolja a középfokot a némettudásom, de tanulom folyamatosan.
2021. jan. 9. 22:09
3/7 anonim válasza:
Akkor a felsőfok elérése után lehet ilyesmin gondolkodni.
4/7 anonim válasza:
Egy évet lehúznék itthon. Full pályakezdővel sztem kint sem szívesen foglalkoznak pláne ha meg kommunikációs gond is lehet. Addig meg nyomhatod mellette a németet.
5/7 anonim válasza:
Ha nincsenenek nagy elvárásaid simán fölvesznek müszaki rajzoló és hasonló munkakörökbe, onnan pedig már könnyü tovább lépni. Én gépészmérnökként kezdtem külföldön dolgozni még a végzés előt gyenge középfokkal.
7/7 anonim válasza:
Végül kimentél dolgozni? Én is villamosmérnök szakon végzek, idén végzek, és érdekel a külföldön dolgozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!