Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomásként gyári munka?

Diplomásként gyári munka?

Figyelt kérdés
Hogyan tegyem túl magam a sokkon/szégyenen, hogy bunkó,műveletlen idiótákkal egy helyen kell majd 4 muszakba szenvednem a szalag mellet mert a diplomám (informatikus könyvtáros)szinte semmit se ér(na akkor ennyit arrol h az info hiany szakma és milliomos lesz vele az ember) és máshol egyszerűen nincs munka?

2021. aug. 24. 10:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Informatikus könyvtáros = könyvtáros adminisztrátor

Egyébként, hogy legyen valós példa is: Dolgoztam diákmunkásként a soron és most ugyanott az irodában(diplomával). A sor tényleg tele van ordenáré idiótákkal. Borzalmas volt. Az irodán is van egy pár hülye, de arányaiban sokkal több értelmes ember van itt.

2021. aug. 24. 14:56
 12/26 anonim ***** válasza:
31%

10

Hajaj. Nalunk ugy volt, hogy informatika ora kb alig volt. Helyette beultunk tobbszazan analizis, kozgaz, szociologia orara, ahol a tanar ledaralta az anyagot. Kerdezni nem lehetett, max heti egy alkalommal, ot ora utan volt fogadasi ideje.

Ha sikerult valamit felfogni, ha nem, senkit nem erdekelt.

2021. aug. 24. 15:19
 13/26 anonim ***** válasza:
44%

A legtöbb soron dolgozók, még intelligensebek mint akik az irodában vannak.

Csak jobban meg kell őket ismerni.

Egyáltalán nem szégyen, ha valaki a soron dolgozik 4 műszakban.

Szerintem neked az a legnagyobb bajod kérdező, hogy le nézed a sori munkát, és körödben levő embereket.

Tanuld meg mit is jelent az alázat.

2021. aug. 24. 17:24
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

Amugy a legtobb gyar megvalogatja kiket vesz fel. Vannak, akik kulsore is, vagy adnak alap iq tesztet. Onnan tudom, hogy volt munkam soran gyarakkal tartottam kapcsolatot. Tehat nem ez a "bolod tescos jozska" kozeg lesz.

Legalabb hitelbol diplomaztal?

2021. aug. 24. 17:41
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
Miért csak gyárban gondolkozol? Ha nem szeretnél vagy nem tudsz könyvtárosként elhelyezkedni (mert az informatikus könyvtáros az pont nem informatikus, ezt tisztázzuk), akkor is van más lehetőség. Vannak olyan irodai állások, ahol nem kérnek szakirányú végzettséget és csak az a lényeg, hogy legyen egy diplomád vagy esetleg még beszélj valamilyen idegen nyelven. Valamint szerintem akár egy pl. eladói vagy recepciós munka is jobb, mint a gyár. Úgyhogy megértem a felvetést, én sem mennék gyárba dolgozni, de szerencsére nem is kötelező.
2021. aug. 25. 17:10
 16/26 anonim ***** válasza:
75%

Ahhoz képest hogy milyen"iskolázott vagy" a megnyilvánulásoddal pont a saját bunkóságodat mutattad ki.

el vagy szállva magadtól a diplomáddal, jobb ha tudod álláskeresésnél is észreveszik milyen a személyiséged(jelenleg nagyképű vagy kicsit)és ezt a soron a gyárba hamar leszűrik a többiek és még ott sem fogsz sokáig dolgozni mert kicsinálnak

2021. aug. 27. 17:45
 17/26 anonim ***** válasza:
61%

Pedig itt az összes diplomás azt írja, mennyivel jobb a többinél. Akkor most mi van?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. aug. 27. 20:32
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

"a szalag mellet mert a diplomám (informatikus könyvtáros)szinte semmit se ér"

Az az értéke, hogy eldöntheted, gyárban akarsz-e dolgozni vagy könyvtárban. Nyilván mindegyiknek megvan az előnye is meg a hátránya is, de diploma nélkül nem lenne lehetőséged dönteni.

2021. aug. 27. 20:48
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Sok mas lehetoseged van diploma nelkul is. Nem a vilagvege, ha nincs. Erts valamihez.

Diploma nelkul voltam mar beszerzo, de marketinges is.

2021. aug. 27. 20:56
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem jó diploma az infós, mondjuk nem a könyvtáros. Most kezdek majd üzemmérnök-infón. Mondjuk nekem van mellé már egy gépészmérnökim is, de nekem meg az nem vált be túlzottan.
2021. aug. 28. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!