Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miert olyan hihetetlen a 736...

Miert olyan hihetetlen a 736 ezres megtakaritas a 19-29 evesek kozott?

Figyelt kérdés
Ma olvastam a 24.hu-n, hogy felmeres alapjan a 19-29 eves korosztalyban az atlag megtakaritas 736 ezer. Tudom mi az atlag, azt is, hogy torzit, es nyilvan nem 20 evesek a merce, de 25 evesen egyaltalan nem elerhetetlen szerintem. Nekem van 1,2 millio 23 evesen, egy eve dolgozom foallasban, elotte 20 eves koromtol diakkent. Plusz van egy 500-600 ezres nagy motorom. Ja es nem kell a kummantas, hogy “nekem van mar egy sajat lakasom, es 5 milliom 22 evesen”, arrol a megtakaritasrol van szo, amit sajat erobol ertel el, ha valakit tamogatnak a szulei, komolyan orulok neki, de annak ehhez semmi koze.

2021. júl. 27. 09:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
26%
Ki keres manapság havi 120-at??
2021. júl. 27. 18:07
 22/43 anonim ***** válasza:
73%
Úgy kb másfél millió ember.
2021. júl. 27. 18:19
 23/43 anonim ***** válasza:
86%
Borzasztó és felháborító...
2021. júl. 27. 18:26
 24/43 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kerdezo.... nem kell a kummantas meg nem kell ez meg az... oke. Akkor ne kummantsal te se, mert en elhiszem hogy ezt onerobol erted el... ugy nem is nagy wasistdas... HA VAN HÁTTERED. Van hol laknod , akar ozthon.... ahova fika penzt sem raksz bele a rezsibe... neadjisten kajaba se!

Ha vettek neked lakast ugyanez a helyzet. Mert nem te vettel az is biztos.

Es kivaltsagos helyzetben vagy! Orulj neki.

De az hogy el vagy kepedve h mas erre nem kepes az eleg bargyu hozzaallas... hany ember el ugy, hogy sajat magat kell MINDEN TEREN eltartania... ezt atlagkeresetbol is qrva nehez am... nemhogy a valodi magyar valosagbol... ami nem kozeliti az atlagkeresetet... ha hiszed ha nem!

2021. júl. 27. 18:42
 25/43 anonim ***** válasza:
Tavolodik az atlagkeresettol?
2021. júl. 27. 18:46
 26/43 A kérdező kommentje:
#24 neked meg mi bajod? En nem kepedtem el es nem azt kritizaltam, hogy akinek nincs ennyi, az gaz, egyszeruen csak megkerdeztem miert olyan hihetetlen sok embernek, hogy van akinek fiatalon van 1-2 millio penzugyi tudatossaggal. Egyebkent itthon elek, mert szuleim szetvaltak es anyam kulfoldon dolgozik, teljesen egyedul tartom el magam, 2 ft-t nem fizet nekem senki. Egyedul lakberre nem koltok, rezsit, kajat en allom. Meg nem pesten elek, kell az auto, na es az sem ket filler gondolhatod, csupan megtervezem a penzugyeimet. De ettol meg nem nezem le aki szerenyebb korulmenyek kozott el.
2021. júl. 27. 19:09
 27/43 anonim válasza:
100%

31 vagyok, elektronikai technikusi végzettséggel, nyelvtudéssal.

Előző munkahelyemre ipari technikusként vettek fel, pótlékkal együtt 180 körül jött az utalás.

Na az elment arra, hogy kifizettem belőle a megörökölt lakáshitelt, a rezsit, a havi kaját és a gyógyszereimet.

Szórakozás? Megtakarítás? Családalapítás? Ugyan már...

Amígy a munkáltatók nagyja az olcsó munkaerőt keresi és szinte csak az irodisták körében hajlandó áldozni, addig itt nem hogy félretenni nem tud az átlag magyar, de élni se nagyon...

2021. júl. 27. 19:30
 28/43 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk vicces, mikor az atlag alatt keresok tartjak magukat az atlag magyarnak :)
2021. júl. 27. 19:32
 29/43 anonim ***** válasza:
5%

18

Szoveget tudsz értelmezni?

Látom nem.

Nem írtam hogy igénytelenül élek. Azt írtam igények alatt.

A kolteseim megallitom 200ezernel.

Így 400 mehet félre.

Élhetnék nagyobb lábon is, de más céljaim vannak.

Egyaltalán nincs igénytelenség. Legközelebb értelmezd is amit olvasol és ne adj hozzá olyan szavakat amiket a másik nem írt le.

2021. júl. 27. 22:52
 30/43 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen jól értelmeztem. Anyuci szoknyája mellől ugat a pincsi.
2021. júl. 28. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!