Miert olyan hihetetlen a 736 ezres megtakaritas a 19-29 evesek kozott?
Figyelt kérdés
Ma olvastam a 24.hu-n, hogy felmeres alapjan a 19-29 eves korosztalyban az atlag megtakaritas 736 ezer. Tudom mi az atlag, azt is, hogy torzit, es nyilvan nem 20 evesek a merce, de 25 evesen egyaltalan nem elerhetetlen szerintem. Nekem van 1,2 millio 23 evesen, egy eve dolgozom foallasban, elotte 20 eves koromtol diakkent. Plusz van egy 500-600 ezres nagy motorom. Ja es nem kell a kummantas, hogy “nekem van mar egy sajat lakasom, es 5 milliom 22 evesen”, arrol a megtakaritasrol van szo, amit sajat erobol ertel el, ha valakit tamogatnak a szulei, komolyan orulok neki, de annak ehhez semmi koze.2021. júl. 27. 09:49
11/43 anonim válasza:
Nem tudom mi a hihetetlen ezen, nekem a duplája is megvan bőven.
Igaz én küzdöttem az életemben mindig is, meg is van az eredménye.
14/43 anonim válasza:
Nekem 29 évesen van nagyjából 1 millió, ami durván 3 éve stagnál. 😂 Ergo kb annyi a kiadás mint a bevétel. Ja a tesómnak jóval több is van, de ő szinte semmire sem költ, pedig nem is keres sokat. Szerintem manapság ez semmi. Bárki félre tud tenni ennyit, aki legalább egy átlag fizetésből él, és otthon lakik a családdal. Semmire nem jut ebből, ez csak vegetálni elég.
15/43 anonim válasza:
A komoly pénzek ott kezdődnek mikor évente 2-3 milliót tudsz megtakarítani önerőből.
16/43 anonim válasza:
Már várom, hogy lepontozzatok, de évente a 3 milla + siman megvan, inkabb 4 szokott lenni
Még mindig 28F..
Nincs nagy titok, igények alatt kell élni, később megtérül
17/43 anonim válasza:
Inkább hihetetlenül kevés. Ez az összeg semmire nem elég. Ez egy erős laptop ára.
18/43 anonim válasza:
16: éljen igénytelenül, akinek hat anyja van. 33 vagyok, mindenkünk megvan, gyerekeknek is, és így is félre tudunk tenni évi 3 millát. Nem az igénytelenség a kulcsa, hanem a bevételek növelése. Első voltam amúgy.
19/43 anonim válasza:
Oké de ahhoz úgy is kell keresni. Nyilván a 21-2 éves pályakezdő nem fok havi nettó 1 milkót keresni.
20/43 anonim válasza:
De havi 120ból se fog évi 3millát félretenni. Akkor se, ha nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!