Hova tudnék elmenni dolgozni egy érettségivel?
2019-ben érettségiztem le. Utána elkezdtem munkákat keresni, fel is vettem egy gyárba. Hamar kiderült, hogy a gyár nem nekem való. Nem igazán bírtam a műszakozást sem, illetve a monoton munkát sem. Ezen kívül voltam egy boltban eladó, de 3 hónap után besokalltam, nagyon rossz volt a beosztás. 9 órás nyitástól voltunk bent este hétig. Gyakorlatilag ott éltem, és aludni mentem haza.
Most 9 hónapja vagyok munkanélküli, viszont anyámék azt modnták hogy ha nem kezdek el dolgozni akkor kiraknak otthonról.
De mégis mit lehet dolgozni? Érettségivel nem akarok gyárba menni mert nem bírja a szervezetem a műszakokat illetve úgy érzem a többség buta ott.
Arra gondoltam, hogy irodába kellene dolgoznom de nem igazán látok ilyen hirdetéseket. Hogy lehetnék egy irodába dolgozó?
Ahham!
Na, ez már jó kiindulási alap! Köszönöm, hogy leírtad!
A 8 óráig folyamatos állást pl. tényleg nem, vagy nagyon nehezen bírnám szerintem.
"mert minden lepest egy masik koveti"
Ez se lenne mondjuk olyan könnyű, finoman szólva, ez is igaz.
Ez most elgondolkodtatott abban, hogy még jobban be kéne gyűjtsek minden infót, ha valami van, telefonban amire csak lehet, rákérdezni (nyilván ezekre, amiket leírtál, nem így, hanem valahogy "trükkösen"), és szerződés aláírása előtt még fejben 6× végiggondolni, ill. addigra felkészülni.
Köszönöm az infókat!
Nincs mit.
Kis kieg:
Valahol nem kovetik a lepesek egymast, illetve kovetik de nem futoszalagon vannak az emberek egymas mogott.
Teszemazt ulsz egy asztalnal egy reszelemet valamilyen termeknek te csinalod meg. Mondjuk 3 egyszeru lepesben.
Aztan ott van elotted a halom cucc, kiveszel egyet a kupacbol megcsinalod aztan bedobod a melletted levo ladaba.
Altalaban ilyen helyeken van norma.
Azt altalaban ugy hatarozzak meg, hogy nem a kezdo, de nem is a csukottszemmel 80al tobbet csinalo a mervado... egy normal tempoval elvegezheto, de q muszakot kitolto darabszamban. Nem szalagmunkanal ahol szinte nem is tudsz elterni tole hiszen minden sorban levon athalad a folyamat es ahogy jon ugy csinalod.
37: tudom, hogy szar hely volt.
Hala Istennek te megosztottad a sajat tapasztalataidat vagy ha nincs, akkor az epito jellegu gondolataidat. JA NEM.
30as
Mondjuk ahhoz nem kevés agyatlan rabszolga zsellér jobbágy kell hogy egy ilyen gyár műküdjön
Megmondom őszitén akik hagyják amgukat ennyire alázni, azokat kell is
(ingyen szombat loooo wtf?) Nálunk itt osztrákba ha ezt belengetné a gyárigazgató akkor fel lenne húzva az első villanyoszlopra. Tavaly volt, hogy nem akart emelni fizut covidra hivatkozva. Az egész gyár egy emberként tagadta meg a munkát, 2 nap múlva lett emelés
Ez a különbség a magyar biozsellér jobbágy meg a külföldi értelmes emberek között. Ezért nem mennék magyarországon gyárba mert a kis szaros helyén mindenki a leghangosabb, de összefogni már enm tudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!