Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hova tudnék elmenni dolgozni...

Hova tudnék elmenni dolgozni egy érettségivel?

Figyelt kérdés

2019-ben érettségiztem le. Utána elkezdtem munkákat keresni, fel is vettem egy gyárba. Hamar kiderült, hogy a gyár nem nekem való. Nem igazán bírtam a műszakozást sem, illetve a monoton munkát sem. Ezen kívül voltam egy boltban eladó, de 3 hónap után besokalltam, nagyon rossz volt a beosztás. 9 órás nyitástól voltunk bent este hétig. Gyakorlatilag ott éltem, és aludni mentem haza.

Most 9 hónapja vagyok munkanélküli, viszont anyámék azt modnták hogy ha nem kezdek el dolgozni akkor kiraknak otthonról.

De mégis mit lehet dolgozni? Érettségivel nem akarok gyárba menni mert nem bírja a szervezetem a műszakokat illetve úgy érzem a többség buta ott.

Arra gondoltam, hogy irodába kellene dolgoznom de nem igazán látok ilyen hirdetéseket. Hogy lehetnék egy irodába dolgozó?

2021. júl. 26. 17:18
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
68%
Irodába leginkább csak protekcióval lehet bejutni, azért nem látsz hirdetéseket.
2021. júl. 26. 17:25
 2/38 anonim ***** válasza:
93%

Ahhoz se artana azert egy szal erettseginel valamivel nagyobb tudas...

Mastnem valami tanfolyam vagy valami... de azt se ártana amugy munka mellett vegezni....

Total megertem szuleidet.

2021. júl. 26. 17:26
 3/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem teljesen világos hogy mit szeretnék egy irodában csinálni pusztán egy érettségivel
2021. júl. 26. 17:57
 4/38 anonim ***** válasza:
89%

utolsó, ugyan mit, mereszteni a hátsó felemet :)

gyár nem való, bolti eladó nem való, egyiket sem bírja szegényke...

akkor már inkább egy légkondis irodában kapni a nagy manit a lébecolásra

2021. júl. 26. 18:01
 5/38 anonim ***** válasza:
98%

első szakma megszerzése ingyenes, szóval ülj vissza az iskolapadba.

alkalmazottként, tudás nélkül.. csak a gyár, meg a multi sori munka marad.

2021. júl. 26. 18:20
 6/38 anonim ***** válasza:
80%
Irodai takarítást már próbáltad? Úgy tudom vannak fixen éjszakás takarító munkák.
2021. júl. 26. 18:22
 7/38 A kérdező kommentje:

Éjszakai munka nem az erősségem

Hát ilyesmire gondoltam hogy adatokat bevinni, adatokat válogatni, Excelbe bevinni az adatokat, power point bemutató készítése ilyesmik.

2021. júl. 26. 18:31
 8/38 anonim ***** válasza:
94%

Az oké, de kéne valamilyen tudás amiről csinálod a prezit meg az excelt, az ilyen "copy-paste" munkak monotonok nagyon, vagy kell hozzá valamilyen hátérismeret, hogy értsd mit csinálsz (pl. közgáz diploma, hogy tudd mit érnek a számok az exceltáblázatodban, vagy grafikus, hogy tudj látványttervezni, vagy marketing, hogy be tudj mutatni egy terméket, stb.).

Kéne tanulnod egy eladható képesseget ami többől áll 1 db. 5 perces youtube tutorialból, tanulj egy szakmát vagy nyelvet, addig marad a kassza, a gyár, meg a hamburgersütés.

2021. júl. 26. 18:58
 9/38 anonim ***** válasza:
98%
úgy látom itt az alap munkaundor mellett nulla végzettség és magas elvárások vannak. jó lesz neked a 3 műszak, szokjad csak. amúgy se értem érettségivel hogyan jössz ahhoz hogy lebutázd őket. egy szint
2021. júl. 26. 20:18
 10/38 anonim ***** válasza:
97%

Velem is ez volt 20 évesen.

Aztán 10 évig depressziós voltam és himihumi munkákon és okjn tengődtem. Most itt vagyok közel 30 évesen és érzem hogy végérvényesen elbasztam az életem ezzel a hozzáállással. Szóval azt ajánlom, hogy nagyon gyorsan találd ki mik érdekelnek és mivel tudsz pénzt keresni, mert koppani fogsz, mint én.

2021. júl. 26. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!