Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy érettségivel hova tudnék...

Egy érettségivel hova tudnék elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés

Egy érettségim van meg parképítő és fenntartó technikus végzettségem de Budapesten nem megyek vele semmire. Jártam egyetemre is de otthagytam mert nehéz volt és a nyelvet nem tudom megtanulni mivel csak akkor kap az emebr diplomát ha nyelvvizsgázik. Mivel már 26 éves vagyok csináltam költöztetést is rakodóként is dolgoztam de nem bírta egyidő után a hátam és kiléptem. Egy jó pár hónapja hiába nézek munkákat semmi sincsen.

26/F

2021. febr. 9. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Gyárak.
2021. febr. 9. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:
ÉS azon belül? meg melyik gyár?
2021. febr. 9. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Operátornak kb bármelyikbe.
2021. febr. 9. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Nem igazán van olyan munkakör, ahova a 8 általános nem elég, viszont kifejezetten érettségivel már felvesznek.

Gyakorlatilag szalag meló, bolti alkalmazott jöhet szóba

2021. febr. 9. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, a diploma előtt állók sem tudják letenni a nyelvvizsgát XDXD
2021. febr. 9. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Kiskereskedelem
2021. febr. 9. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Közszféra, ilyen minimálbéres asszisztens, titkár(nőci) téma, nulla előrelépési lehetőséggel. A parképítővel esetleg kerületi városüzemeltetőknél (akik kaszálják a füvet, gereblyézik a leveleket) vagy mondjuk a Főkerthez valamilyen diszpécsernek, ügyintézőnek, munkásnak, mindenesnek, akárminek.
2021. febr. 9. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Call center, ügyfélszolgálat, adminisztrátor, esetleg vevő szolgálat
2021. febr. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!