Mit csináljak ha a munkanélküliség teljesen kikeszít?
Fiú vagyok panelba lakok a szulokkel 27 éves letemre meg mindig. Nincs munkám csak alkalmai munkák voltal eddig. Valami borzalmas egy sz..os szuk panelszobában tolteni az egesz napomat heteket, honapokat. Az önéletrajzokra nem válaszolnak a telefont nem veszik fel. A végzettségem az hegesztő de nincs benne tapasztalatom sajnos illetve van egy logisztikai ügyintező szakmám is illetve angol középfok. Sok helyre jelentkeztem raktárosnak is de sok raktár kint van a országutakon amit kocsi nélkül lehetetlen megkőzelíteni es buszok sem közlekednek ott. A másik meg a fizetés hogy nagyon nem akarnak fizetni a munkáltatok. Barátnőm es haverjaim nincsenek tehat ezalatt az idoszak alatt beszgetni sem tudok kivel. Egesznap eszek meg alszok meg tevezek.
Semmi otletem nincs.
27/f
Nekem 9 szakmám van.
Előző voltam.
Ha akarnám halálra dolgozhatnám magam, de elég az a havi 15 nap 360 órába 400 ezerért tv-t nézve, tételeket írva, laptopozva.
Jövőre felvételizek a dunaújvárosira levelezőre...
Ez is belefér a portásmeló mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!