Mit csináljak ha a munkanélküliség teljesen kikeszít?
Fiú vagyok panelba lakok a szulokkel 27 éves letemre meg mindig. Nincs munkám csak alkalmai munkák voltal eddig. Valami borzalmas egy sz..os szuk panelszobában tolteni az egesz napomat heteket, honapokat. Az önéletrajzokra nem válaszolnak a telefont nem veszik fel. A végzettségem az hegesztő de nincs benne tapasztalatom sajnos illetve van egy logisztikai ügyintező szakmám is illetve angol középfok. Sok helyre jelentkeztem raktárosnak is de sok raktár kint van a országutakon amit kocsi nélkül lehetetlen megkőzelíteni es buszok sem közlekednek ott. A másik meg a fizetés hogy nagyon nem akarnak fizetni a munkáltatok. Barátnőm es haverjaim nincsenek tehat ezalatt az idoszak alatt beszgetni sem tudok kivel. Egesznap eszek meg alszok meg tevezek.
Semmi otletem nincs.
27/f
Ha 7 év alatt nem sikerült munkát találnod akkor valamit rosszul csinálsz.
Ha éveken át sehonnét sem hívnak vissza akkor olyan munkákra jelentkezel amikre valamilyen okból nem felelsz meg.
Nem igazán értem mi az hogy a raktárakat semmivel sem tudod megközelíteni. Szerinted az összes ott dolgozó kocsival jár?
Gyári munkával hogy állsz?
Oké, szabd akkor a feltételeidet nyugodtan aztán vegetálj a faterékkal a penelben 27 évesen
Szerintem te fordítva ülöd a lovat. Amíg nincs speciálsi tudásod/képzettséged addig nem te diktálsz a cégeknek. Illetve diktálhatsz, de mint látod nem igazán működik
A te jelenlegi adottságaiddal marad a gyári meló
Igen, az átlag ember meg felfogja hogy milyen helyzetben van aztán elhúz dolgozni. Nem otthon vergődik hogy ez sem jó, az sem jó, amaz sem jó.
Igazából milyen választ vársz?
Van egy angol középfokod ahogy a fél országnak. Vagy egy logisztikai lószarod amivel még kitörölni sem tudod mert ahhoz kemény a fedele. Meg van egy hegesztő szakmát amit sosem csináltál.
Mégis milyen melüt szeretnél a gyáron kívül?
Csak azért nem fog téged felvenni valaki 6-tól kettőig mert neked úgy kényelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!