Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha a munkanélkül...

Mit csináljak ha a munkanélküliség teljesen kikeszít?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok panelba lakok a szulokkel 27 éves letemre meg mindig. Nincs munkám csak alkalmai munkák voltal eddig. Valami borzalmas egy sz..os szuk panelszobában tolteni az egesz napomat heteket, honapokat. Az önéletrajzokra nem válaszolnak a telefont nem veszik fel. A végzettségem az hegesztő de nincs benne tapasztalatom sajnos illetve van egy logisztikai ügyintező szakmám is illetve angol középfok. Sok helyre jelentkeztem raktárosnak is de sok raktár kint van a országutakon amit kocsi nélkül lehetetlen megkőzelíteni es buszok sem közlekednek ott. A másik meg a fizetés hogy nagyon nem akarnak fizetni a munkáltatok. Barátnőm es haverjaim nincsenek tehat ezalatt az idoszak alatt beszgetni sem tudok kivel. Egesznap eszek meg alszok meg tevezek.

Semmi otletem nincs.

27/f

2021. júl. 14. 14:43
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Es gyaron belul megis milyen munkat lehet csinalni? Na mit? Na meg melyik gyarban mert az se mindegy. Tehát onmagaban pl. Gyarban dolgoznak a mérnökök is vagy elektromosok is vagy cnc gepkezelok is amihez szinten vegzettseg kell vagy targoncasok is ami szinten kell vegzettseg + tapasztalat mert ha lever az ember egy árut akkor azert a targoncas a felelős. Tehát gyár munkakon belul mit is lehet csinalni ami nyitott pozicio?
2021. júl. 14. 15:27
 12/41 A kérdező kommentje:
Ez az hogy tanuljak neg tanuljak aztan mi a gramcia ra hogy 3 ev alatt kitanulok meg egy szakmat leszek 30 vagy 31 eves palyakezdo. Akkor meg mar az lesz a problema.
2021. júl. 14. 15:29
 13/41 anonim ***** válasza:
77%

Hol laksz?

Férjem is ipari parkban dolgozik, kintebb a várostól.

És van buszjárat, be a városba egy nagyobb csomóponthoz.

Persze, gondolom az sem jó, mert nem 5 percenként jár 😂

2021. júl. 14. 15:29
 14/41 anonim ***** válasza:
73%

De figyu, most is pályakezdő vagy.

Szerinted ki akar olyan embert felvenni, akinek több év lyuk van az önéletrajzában, "nem volt jó nekem semmi" indokkal?

2021. júl. 14. 15:30
 15/41 anonim ***** válasza:
73%

"Ez az hogy tanuljak neg tanuljak aztan mi a gramcia ra hogy 3 ev alatt kitanulok meg egy szakmat leszek 30 vagy 31 eves palyakezdo. Akkor meg mar az lesz a problema."

Igazad van. Ha 31 éves leszel, 10 éves hegesztő papírral és nulla előzetes állással, akkor több esélyed lesz az életben, mint ha pályakezdő vagy egy olyan pályán, ahol állás is van. Teljesen igaz. Fogj egy zsepit, szidd a világot, hogy szemét mindenki, és ne csinálj semmit!

2021. júl. 14. 15:31
 16/41 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos süt rólad mennyire "egyszerű" (értsd hülye) vagy.

Gondoltuk triviális hogy gyárban operátorként dolgoznál, nem mérnökként tekintettel arra, hogy nincs releváns tudásod semmilyen téren

Amúgy meg leírom mert mindneki csak kerülgeti itt a forrókását.

Neked egyszerűen büdös az egyszerű kétkezi munka. Te nem akarsz gyárban dolgozni, nem akarsz éjjelezni. Csak az a gond hogy egyrészt semmihez sem értesz másrészt még úgy egyébként is hülye vagy

Amúgy igazad van, ne tanulj. 30 évesen szignifikánsan növeled az esélyeidet majd munkakeresésnél, végülis akkor már 10 éves lesz a a hegesztő papírod :D

2021. júl. 14. 15:35
 17/41 anonim ***** válasza:
64%

A szülei szúrják el, hogy ennyi idősen eltartják.

Én megfogadtam, hogy az enyém vagy tanul, vagy dolgozik.

De egy életképtelen felnőtt férfit én nem etetnék.

Szidja a panelt, ahhoz van pofája... agyam elszáll az ilyenektől!

A híd alatt szellősebb!

2021. júl. 14. 15:38
 18/41 A kérdező kommentje:
Van 2 szakmám meg erettsegim meg nyelvtudasom ennyi. Es igen nem akarok ejjel dolgozni mert nem birja a szervezetem.
2021. júl. 14. 15:38
 19/41 anonim ***** válasza:
62%

Aztán kit érdekelnek a hulladék szakmáid te szerencsétlen???

Akkor miért nem hegesztesz vagy mész logisztikusnak?

Ja mert semmit nem ér a munkaerőpiacon (legalábbis ott ahol laksz)

Akkor mit szeretnél?

Írd le konkrétan milyen munka az, amit keresel.

2021. júl. 14. 15:40
 20/41 anonim ***** válasza:
69%

Azt mondja neki szakmái vannak ezért nem megy gyárba de a szakmáiban sem tud elhelyezkedni xddd

Akkor ülj otthon a muterékkal te rakás szerencsétlenség. 27 évesen ha itt tartottam volna szerintem felhúzom magam az első villanyoszlopra

2021. júl. 14. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!