Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 12 órás műszakos munkarend...

12 órás műszakos munkarend mennyire fárasztó?

Figyelt kérdés

Találtam egy melót,5 nap 12 óra,majd 5 nap szabad.

A sok szabadnap miatt vált szimpatikussá,de ugyanakkor félek,hogy az 5 munkanapot mennyire fogom tudni elviselni.

Hozzáteszem sose dolgoztam 12 órában folyamatosan,csak egyszer-egyszer.

Nyomdai munkáról van szó,ami többségében álló,vagy mászkálós,de elvileg elég sok szünetet adnak,óránként 20 percet.

Szerintetek ez így elviselhető lenne?

#nyomda #12 órás munka
2021. júl. 9. 14:33
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Sedatif PC nyugtatót kaptam nővéremtől,abból szedtem be első éjszakás műszakom után,azzal együtt sikerült 2 óra hosszát aludnom...ez így nem tuti.

Mást már nem akarok magamba tömni,főleg hogy gyakran van fejfájásom is a cigi miatt,mert éjszaka az ébrentartás miatt többet kell szívnom,tehát arra meg az Algopyrint szedem be.

Ígyhát nagy valószínűséggel nem fogom sajna bírni a melót,pedig a nappalos meg olyan simán elmegy.

Mostmár legalább tudom,hogy nem vagyok egy éjszakai bagoly...

2021. aug. 2. 08:35
 42/45 anonim ***** válasza:

"Ez nem gyógyszer..."

Valami táplálékkiegészítő szar tudom...

2021. aug. 4. 10:38
 43/45 A kérdező kommentje:
Nekem ezek a dolgok nem használnak sajnos...minden táplálékkiegészítő,és egyéb csodaszerek csak ártanak.
2021. aug. 6. 12:36
 44/45 A kérdező kommentje:

Végül úgy alakult a dolog,hogy 10 munkanap után befejeztem a pályafutásomat ennél a cégnél.

Az csak egy dolog volt,hogy az éjszakát nem bírtam,előbb-utóbb talán belerázódtam volna,de ezen kívül más kivetni valót is találtam.

Új dolgozóként nagy ívben tojtak rám,a beígért betanítás elmaradt,ezzel szemben elvárás az volt rendesen.

Kollégák nem voltak túl kommunikatívak.Értem én,hogy a jól szituált fehérnép nem a gyári melósok szíve csücske,na de azért ha ember köll nekik,akkor csak kéne már viselkedni,különben továbbra is túlórázhatnak szakadásig.😏

No meg munkavédelmi oktatás híján mászkálni a családiház méretű nyomdagépek között,takarítgatni azokat,úgy hogy az se tudni hova nyúlhat az ember...jó,hogy semmi vágó,szúró eszköz nem volt rajta,de épp elég a sok forgó henger...azért aki nem ismeri ezeket a szerkezeteket,csak kéne némi felvilágosítás.

Pozitívként viszont megemlíteném,hogy kevesen voltunk,jó nagy zuhanyzó van,sok szünet,tűrhető hőmérséklet.

Igazán kár,hogy ezeknek sem fontos megnyerni egy munkerőt,csak sírnak,hogy nincs emberük,meg hogy hetente elvándorolnak az újak.Hát ezért...Főnöknek elmeséltem ezeket a dolgokat ,reméljük a jövőben talán jobban fog figyelni,ha meg akarja tartani a későbbi jelentkezőket ;)

2021. aug. 7. 16:46
 45/45 anonim ***** válasza:
Gyakorlatban lehet bírni ezt is, de 9 óra munka 3 óra szünetre kell osztani a 12 órát. Aki napi 27 órát bírja, az menjen katonának.
okt. 16. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!