Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 12 órás műszakos munkarend...

12 órás műszakos munkarend mennyire fárasztó?

Figyelt kérdés

Találtam egy melót,5 nap 12 óra,majd 5 nap szabad.

A sok szabadnap miatt vált szimpatikussá,de ugyanakkor félek,hogy az 5 munkanapot mennyire fogom tudni elviselni.

Hozzáteszem sose dolgoztam 12 órában folyamatosan,csak egyszer-egyszer.

Nyomdai munkáról van szó,ami többségében álló,vagy mászkálós,de elvileg elég sok szünetet adnak,óránként 20 percet.

Szerintetek ez így elviselhető lenne?

#nyomda #12 órás munka
2021. júl. 9. 14:33
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
50%
Tök mindegy20as, hogy mi van a mt-ben, nálunk 2 óránként adnak szünetet, mert gyári munkát végzünk és kell inni közben mert annyira száraz a levegő, meg poros, hogy kiszáradsz. A gyári munkakörnyezet, nem irodai és nem robot hely mint mondjuk a kereskedelem, ahol elvárják, hogy fizikai munkát csinálj és 3 ember munkáját végezd egyszerre, és ott 1 szünetet adnak 20 perceset, ami 30ba is átmegy sokszor, viszont ki vagy fulladva. Oda se mennék vissza mert embertelen.
2021. júl. 10. 16:37
 22/45 A kérdező kommentje:

Ez egy nyomdai munka. 3 ember dolgozik a gépen,leszedik az újság kötegeket,és raklapra pakolják.A főnök nekem azt mondta,hogy körforgásban szünetelnek,mert egyszerre csak 2 leszedő dolgozik.Ezért jut 40 percenként pihenő személyenként.Azt mondta,hogy ez idő alatt lehet enni inni cigizni,sétálgatni.

Az,hogy hazudott -e vagy sem,jövőhéten kiderül.Sok helyen kamuznak az állásinterjún.

Megpróbálom,és ha nem klappol,akkor tovább lépek.

2021. júl. 13. 21:12
 23/45 A kérdező kommentje:

17-es,az előző munkehelyemen 8 és fél órában volt 40 percnyi szünet,pedig 80 százalékban ülőmunka volt.

Elég morbid lenne,ha 12 órás műszakra is ennyit adnának.

Fressnapfban 1 óra hossza a szünet 12 órás műszakban,azt kell elosztani. Ott sincs folyamatos pörgés.

Nyomdai munkánál meg simán lehet több is,mert ahogy fentebb írtam 2 emberes melót végeznek hárman,hogy egy mindig tudjon pihenni.

Főnök ezt mondta,és a dolgozók sem úgy néztek ki,mint akik ki vannak merülve.

Az,hogy én mennyire fogom bírni,napokon belül kiderül.

2021. júl. 13. 21:31
 24/45 anonim ***** válasza:
Nyomdában kellően fárasztó lesz a 12 óra. Pakolást nem csinálnám semmi pénzért ilyen hosszú műszakban.
2021. júl. 13. 23:43
 25/45 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne,hogy fárasztó lesz,találhatnék könnyebb munkát is,de most az a célom,hogy javítsam a kondíciómat,fogyni és izmosodni akarok,és az a baj,hogy magamtól nincs annyi kitartásom,hogy csináljam.

Ha itthon vagyok,vagy könnyebb munkát végzek,akkor csak a fetrengés és a zabálás megy.

Az 5 munkanap utána az 5 nap pihenő meg arra lesz jó,hogy nyugiban el tudok menni vásárolni,vagy épp fodrászhoz,fürdőbe,stb...

2021. júl. 14. 13:03
 26/45 anonim ***** válasza:
Megértem, mert én is ezért csinálok fizikai munkát. Fogyás + kondiba tartsam magam. Ha nem így dolgoznék már 120 kilós lennék legalább. Mellette még jól is lehet keresni. Hajrá, próbáld ki!
2021. júl. 14. 15:21
 27/45 A kérdező kommentje:

26-os így van! Nem beszélve arról,hogy folyamatos műszaknál vannak hétköznapi szabadnapok,amik igazán jól jönnek egy ügyintézésnél,vagy egy fürdőbe menésnél,amikor nem kell tömeget kerülgetni.

Remélem bírni fogom,és visszanyerem egykori kondíciómat 😀

2021. júl. 14. 16:11
 28/45 anonim ***** válasza:
Sok siker t hozzá! :) Majd mesélj hogy bírod!
2021. júl. 15. 05:11
 29/45 A kérdező kommentje:

Rendben! Köszi :)

Pár nap múlva jelentkezem.

2021. júl. 15. 19:37
 30/45 A kérdező kommentje:

Az érdeklődőknek írom,hogy közben elkezdtem dolgozni az említett 12 órás műszakban.Negyedik napomat tolom,nem mondom hogy nem fáradok el,de nem vészes.Nem annyira hajtós a meló,mert a közbe iktatott 20 perces szünetek óránként valóban léteznek.Ez sokat javít a dolgon,így elviselhetőbb a munka.

Egyenlőre nappalos vagyok,majd az éjszakás műszakot a jövőhét közepétől tapasztalom meg.Attól parázok egy kicsit....

2021. júl. 21. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!